• Imprimeix

Serveis educatius

Destacats

 • Jornada d'intercanvi d'experiències dels professionals dels CRP

  El 9 de juliol de 2015, es realitzarà la Jornada d’intercanvi d’experiències dels professionals dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya. A la Jornada es presentaran experiències desenvolupades pels Centres de Recursos Pedagògics entorn a la formació del professorat, la dinamització educativa, la difusió de recursos, l’assessorament a centres i els projectes col·laboratius

 • 3rd Alt Penedès English Day

   El dimarts 16 de juny de 2015 de les 9 a les 12’30 hores es farà la tercera edició de l'English Day de l’Alt Penedès, en què hi participaran els alumnes de cicle superior de primària. Es realitzaran tot un seguit d’activitats: jocs, teatre, cançons ball,..

 • Lectura Digital. Presentació de noves pràctiques lectores, experiències i propostes

  Presentació de noves pràctiques lectores, experiències i propostes. La Lectura en Digital ens demana més habilitats per entendre el missatge en el seu context i és un repte fer front a l'escletxa d'accés i ús dels nous dispositius mòbils. El CRP Baix Llobregat IV presenta el Pilotatge de maletes pedagògiques en 3 fases: docents, primària i secundària. 

 • IV Jornada de biblioteca escolar i lectura a la Catalunya Central

  El conjunt de CRP i l’Equip LIC de la Catalunya Central  organitzen  el proper divendres 26 de juny a l'Institut d'Auro i l'Auditori del Convent (Convent, 24) de Santpedor, la IV Jornada de biblioteca escolar i lectura a la Catalunya Central.

 • Camps d'aprenentatge

  Del 15 al 31 de maig s'obre el període d'inscripció als Camps i als Entorns d'aprenentatge per al curs 2015-2016. Inscripció general per tots els Camps i Entorns a l'aplicatiu en línia. Inscripció específica a l'Entorn d'aprenentatge del Canigó al formulari. Consulteu abans què són i l'oferta pedagògica

 • Butlletí digital del Banc de Recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement. MAIG 2015

  Recull de les darreres novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya: Banc de recursos. La lectura, font de plaer i de coneixement" (BDR).

 • Materials de matemàtiques

  En aquest espai, s’hi poden trobar recursos TAC, enllaços a pàgines d’interès i recursos manipulatius  de tots els blocs de l’Àrea de matemàtiques,  adreçats a  l’Educació Primària i al primer cicle  de l’Educació Secundària Obligatòria. El material ha estat elaborat pel grup de treball: “Material Manipulatiu Matemàtic Anoia”.

 • Full Informatiu del CRP del Vallès Occidental IV

   El CRP del Vallès Occidental IV ha elaborat el Full informatiu del segon trimestre del curs 2014-2015, amb informacions d'activitats de la seva zona i d'altres d'interès per al professorat en general.

 • English Time in Alt Empordà

  English Time és un projecte d'Immersió Lingüística a l’Anglès dissenyat per Gemma Martínez i Raquel Feliu de INS Narcís Monturiol. La idea és molt simple:  volen arribar a què els  alumnes parlin anglès en matèries no lingüístiques tantes hores com sigui possible un cop a la setmana durant  tot l'any. L’espai web que us presentem  està dinamitzat pel professorat del grup de treball “English Time l'Alt Empordà” amb el suport del Servei educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 • Recursos de la Gran Guerra

   El 2014 es compleixen 100 anys de l'esclat de la Primera Guerra Mundial. En el marc de la commemoració del centenari de l'inici de la Gran Guerra, i dins de les Jornades d'actualització científica adreçades al professorat de secundària, volem posar al vostre abast un conjunt de recursos i enllaços que esperem puguin ser d'utilitat per la  tasca docent  a l'aula.

 • II Congrés de Ciència. Educació infantil i primària

  Aquest curs 2014-2015 tindrà lloc el II Congrés de ciència d'educació infantil i primària amb la voluntat de disposar d'un espai i un temps perquè l'alumnat de Santa Coloma de Gramenet comuniqui i comparteixi els seus treballs d'investigació.

 • La Ciència en Primera Persona 2014. Resum avaluatiu

   En el marc de la 19a Setmana de la ciència, el dimecres 19 de novembre s’han realitzat  a tot el país  101 conferències - col•loqui simultànies adreçades a l’alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Les conferències han anat  a càrrec de científics que es dediquen a la investigació que han explicat la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà i han estat organitzades en l’àmbit de cada Centre de Recursos Pedagògics.