• El CdA del Ripollès per la Pau

  El camp d’aprenentatge del Ripollès participa dels valors de pau i convivència que han de guiar la nostra societat. Posa en relleu les assembles de Pau i de Treva de Déu, que creà l’abat Oliba, monjo de Ripoll i un precedent d’organismes actuals de defensa de la pau com l’ONU.

 • Jornada CRP i CdA

  Jornada conjunta: CRP i CdA, serveis educatius clau per a l'acompanyament i la transformació educativa

 • M'organitzo les colònies

  L'escola la Creu de Torrefarrera, han rebut un dels premis Baldiri i Reixac 2017, de la Fundació Carulla, pel seu treball: M'organitzo les colònies. Aquest projecte interdisciplinari sorgeix de les ganes i motivació que mostren els alumnes de 6è per les seves colònies, les seves últimes colònies a l’escola i pretenen aconseguir un valor afegit, una relació alumnes- famílies – escola – Camp d’Aprenentatge del Delta de l’Ebre, més enllà d’unes colònies, un projecte en comú.

 • XXVI Jornades de formació dels camps i entorns d’aprenentatge

  Els passats 9 i 10 de gener es van celebrar les XXVI Jornades de formació dels camps i entorns d’aprenentatge a Flix (Ribera d’Ebre) i van aplegar una cinquantena de professors i mestres. Es van visitar diversos hàbitats naturals i elements patrimonials de l’Ebre (Centre d'Interpretació del Camí de Sirga, Central Hidroelèctrica de Flix, Refugi antiaeri de la Guerra Civil, Pas de Barca i el Molí d'Oli). Les jornades han suposat una molt bona oportunitat per conèixer l’experiència educativa dels amfitrions, per intercanviar experiències de diferents camps i per aprofundir en la formació competencial.

 • Premi Tàrraco a la defensa i promoció del Patrimoni Mundial Unesco al Camp d'aprenentatge de la Ciutat de Tarragona.

  El passat dia 30 de novembre es va fer el lliurament del Premi Tàrraco a la defensa i promoció del Patrimoni Mundial Unesco al Camp d'aprenentatge de la Ciutat de Tarragona.

Situació del camps d'aprenentatge CdA de l'Alt Berguedà<br>(Guardiola de Berguedà) CdA de Barcelona CdA de Can Santoi<br>(Molins de Rei) EdA de Pujalt (Anoia) CdA del delta de l'Ebre<br>(Sant Carles de la Ràpita) CdA d'Empúries<br>(L'Escala) CdA de la Garrotxa<br>(Olot) CdA de Juneda<br>(Juneda) CdA dels Monestirs del Cister<br>(L'Espluga de Francolí) CdA de la Noguera<br>(Sant Llorenç de Montgai) CdA Pau Casals <br>(Comarruga-El Vendrell) CdA del Ripollès <br>(Planoles) CdA de la ciutat de Tarragona<br>(Tarragona) CdA de la vall de Boí<br>(Barruera) CdA de les valls d'Àneu<br>(Esterri d'Àneu) EdA de Sebes i Menadre de Flix<br>(Flix) EdA de Tuixent<br>(Tuixent) EdA de Tremp;(Tremp) EdA del Canigó

 

CdA de l'Alt Berguedà
(Guardiola de Berguedà)
CdA del Bages
(Manresa)
CdA de Barcelona
(Barcelona)
CdA de Can Santoi
(Molins de Rei)
CdA del Delta de l'Ebre
(Sant Carles de la Ràpita)
CdA d'Empúries
(Empúries)
CdA de la Garrotxa
(Olot)
CdA de Juneda
(Juneda)
CdA dels Monestirs del Cister
(L'Espluga del Francolí)
CdA de la Noguera
(Sant Llorenç de Montgai)
CdA Pau Casals
(Coma-ruga - el Vendrell)
CdA del Ripollès
(Planoles)
CdA de la Ciutat de Tarragona
(Tarragona)
CdA de la Vall de Boí
(Barruera)
CdA de les Valls d'Àneu
(Esterri d'Àneu)
EdA de l'Observatori de Pujalt 
(Pujalt)
EdA de Sebes i Meandre de Flix
(Flix)
EdA de Tremp
(Tremp)
EdA de Tuixent
(Tuixent)
EdA del Canigó
(Prada del Conflent)
EdA de Cardona
(Cardona)

Save