• Imprimeix

Unitats didàctiques

Educació primària

 • Combatem-ho junts

  Combatem-ho junts

  Unitat didàctica pertanyent al programa d'innovació #aquíproubullying del Departament d'Ensenyament per tractar el tema del ciberassetjament amb alumnes de cicle superior o de primer cicle de l'ESO.

  Guia per al docent

  Dossier per als alumnes

 • Compromís de ciutadà digital

  Compromís de ciutadà digital

  Unitat didàctica pertanyent al programa d'innovació #aquíproubullying del Departament d'Ensenyament per  treballar amb els alumnes de primària l'ús segur i responsable de les xarxes.

  Guia per al docent

  Dossier per als alumnes

 • Segueix el rastre digital

  Segueix el rastre digital

  Unitat didàctica per al cicle inicial de primària per treballar a l'aula el concepte d'empremta digital. Mitjançant un joc de rol, els alumnes, fent de detectius, deduiran quins són els tipus d'informacions personals que no s'han de penjar mai públicament a Internet

 • Tot sobre mi

  Tot sobre mi

  Unitat didàctica d'una sessió per als cicles mitjà i superior de primària per treballar a l'aula el concepte d'informació personal. Quina es pot fer pública a Internet i quina ha de romandre privada. Riscos a què ens exposem si no sabem salvaguardar la privacitat. 

Unitats didàctiques amb la seqüència, els recursos, la guia per al professorat i els materials per l'alumnat per al treball a l'aula de diversos temes relacionats amb Internet i les tecnologies digitals com ara la seguretat, privacitat, identitat, drets d'autor, ciberassetjament, etc...

Educació secundària