• Imprimeix

Emprenedoria

 • FER: Ensenyant a emprendre a les escoles del món rural

  FER: Ensenyant a emprendre a les escoles del món rural

  Futurs Emprenedors Rurals és un projecte de cooperació multilingüe que fomenta les vocacions emprenedores entre l’alumnat de 5è i 6è curs d’Educació Primària. Amb la possibilitat de desenvolupar intercanvis telemàtics amb escoles del territori i d’altres països europeus.

 • Enterprising & Fun

  Enterprising & Fun

  Projecte educatiu dissenyat per la coordinació de mobilitat internacional de l’Institut Miquel Biada de Mataró i realitzat amb la col·laboració de l’institut suec Af Chapman, de Karlskrona. El projecte ha estat seleccionat i finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Erasmus+ i la prova pilot del projecte va ser desenvolupada durant el curs 2016/17.iniciativa de l'INS Miquel Biada de Mataró.

 • IMMI, roba solidària

  IMMI, roba solidària

  Projecte desenvolupat per part d’un grup d’alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Santa Teresa de Lisieux, que consisteix en el disseny i creació d’una marca de roba solidària, i en la realització de les posteriors tasques de promoció i venda dels articles d’aquesta.

 • Aracoop

  Aracoop

  Portal que posa en valor l’economia social i cooperativa, i l'adreça a les escoles

 • De coop i volta coneixerem el cooperativisme

  De coop i volta coneixerem el cooperativisme

  Projecte per difondre el model d’empresa cooperativa entre els i les estudiants de secundària i batxillerat de Catalunya