• Imprimeix

Enllaços

 • Asociación de enseñantes con gitanos

  Asociación de enseñantes con gitanos

  L'Associació d'Ensenyants amb Gitanos és una Associació no governamental, civil, aconfessional, pluriètnica, intercultural,  apartidista i assembleària, de caràcter socioeducatiu i de funcionament democràtic, especialment vinculada al Poble Gitano. L'Associació es constitueix a partir d'una diversitat de persones i una heterogeneïtat de professions que van des de l'àmbit educatiu formal i no formal, la intervenció des del treball i l'educació social, la sociologia, l'antropologia, la mediació intercultural, etc.

 • Asociación Gitana de Mujeres Drom Kotar Mestipen

  Asociación Gitana de Mujeres Drom Kotar Mestipen

  L’Associació Gitana de dones Drom Kotar Mestipen és una entitat sense ànim de lucre formada per dones gitanes i no gitanes que lluiten per superar la triple exclusió que encara avui pateix la dona gitana per ser dona, ser gitana i no tenir en la seva majoria titulacions acadèmiques. L’associació aposta per la formació com a via de superació de la exclusió.

 • Fundació Privada Pere Closa

  Fundació Privada Pere Closa

  La Fundació Privada Pere Closa té com a objectius principals la formació i la promoció del poble gitano a Catalunya  per aconseguir que el màxim nombre possible de gitanos i gitanes tinguin l’oportunitat de situar-se en les mateixes condicions formatives que la resta de la població. La formació acadèmica és una de les eines bàsiques per aspirar a la igualtat i, per aquest motiu, la Fundació Privada Pere Closa centra la seva tasca a facilitar i a donar suport a la formació dels nens i dels joves gitanos.