• Imprimeix

Projecte promoció escolar

 

 Maleta pedagàgica Amaró. Material i recursos per a adolescents i joves (12-18 anys).

Edició online i accessible del material editat en paper.  Aquest material  omple un buit en les propostes pedagògiques disponibles actualment per treballar amb joves el coneixement del poble gitano en el marc de la promoció de relacions positives entre cultures i de la convivència, i com a part de la pròpia història catalana.

 

Destacats

Kataluniaqo rromano musèo.   Museu del poble gitano a Catalunya.

Aquest portal vol ser una nova font d’expressió de la cultura gitana on desenvolupar eines pel seu coneixement, la seva difusió i la seva conservació.


Difusió de Cultura Gitana

En el Projecte de Difusió de cultura gitana de la Fundació Privada Pere Closa s’inclouen les activitats Contes Rromane i Qui som els Rroma? La primera activitat treballa el coneixement i el respecte per la cultura gitana a través d’una de les seves facetes més desconegudes: els contes i les llegendes. La segona activitat consisteix bàsicament en explicar l’origen geogràfic i històric del poble gitano, quina és la situació de la seva llengua i la distribució geogràfica actual, així com els símbols identitaris. 

Aquestes dues activitats són gratuïtes per als centres. En el web de la Fundació Privada Pere Closa trobareu més informació. Adreça de contacte: cultura@fundaciopereclosa.org