• Imprimeix

Recursos. Projectes en xarxa. Viquilletra

Edició 2018-2019

Creus que la creació de projectes col·laboratius a l'aula, per part dels estudiants, i la seva publicació a Internet, en obert, és un valor afegit que reforça el procés d’ensenyament-aprenentatge? Vols que els estudiants rebin la retroalimentació de companys i companyes de la seva edat d’altres centres educatius?

Una Viquilletra de tràilers!

A partir d'ara, la Viquilletra se centra en el gènere del booktràiler.

La Viquilletra es converteix en l’espai de creació i publicació del booktràiler, un recurs que està essent molt ben valorat pel professorat i els estudiants de tot Catalunya, els quals ja l’estan fent servir de manera molt productiva els darrers anys.

Assessorarem el professorat perquè desenvolupi una metodologia que li permeti incorporar els booktràilers a l’aula, sobretot en l’ensenyament-aprenentatge de competències transversals comunicatives, de treball en equip, creativitat i habilitats digitals. A més, incentivarem l’alumnat amb un concurs convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i les Biblioteques de Catalunya  que premiarà les millors peces, amb premis i reconeixements que permetran donar a conèixer la  feina excel·lent  realitzada dins de l’aula.

Aquest curs s’ofereix a tot el professorat de secundària i batxillerat.

Més informació

 Booktràilers