• Imprimeix

Com puc trobar les classes?

Hi ha molta gent al món de l’educació que ja estan jugant a aquesta activitat. En algunes plataformes fan referència a ‘Mystery Skype’, altres a ‘Mystery Hangouts’, altres a ‘Mystery Classroom'. És important saber que tot es refereix a una mateixa activitat; trobar la localització d’un altra escola jugant un joc. No hi ha una plataforma única per trobar escoles participants però sí diverses plataformes que et poden servir per trobar els contactes.

Des d'aquí, podeu accedir a dues d'aquestes plataformes que els educadors estan fent servir per trobar contactes per poder realitzar l’activitat:

Mystery Skype (Microsoft)

Per accedir-hi, heu de tenir un compte Microsoft (Hotmail) o un compte Skype. Una vegada acceptada la sol·licitud, teniu accés a mestres, professors i escoles de tot el món per poder posar-vos en contacte amb ells.

Mystery Hangouts (Google)

Per accedir-hi, heu de tenir un compte Google (Gmail). És una plataforma informal formada pels mestres i educadors que s’hi apuntin. A través de Google Hangouts, creeu una pàgina on descriviu el que esteu buscant (nivell d’alumnes, llengua, país, etc…) i a continuació altres mestres es posen en contacte a nivell personal.