• Imprimeix

Què és

eTwinning és la comunitat més extensa de centres educatius d’Europa. Va néixer el 2005 com iniciativa del Programa d'Aprenentatge eLearning de la Comissió Europea i des del 2014 forma part d'Erasmus+, el Programa de la Unió Europea en matèria d'educació, formació, joventut i esport . El Servei Central de suport està dirigit per European Schoolnet, una associació internacional de 30 Ministeris Europeus d'Educació que promouen l'educació en els centres educatius, a nivell del professorat i l’alumnat de tota Europa.

El portal eTwinning (www.etwinning.net) és un punt de trobada i un lloc comú de treball. Està traduït a vint-i-cinc idiomes i proporciona eines en línia perquè els docents trobin socis, engeguin projectes, comparteixin idees, intercanviïn pràctiques interessants i comencin a treballar junts, servint-se de diferents eines personalitzades disponibles a la plataforma eTwinning.

Ofereix una plataforma als equips educatius (professors, directors, bibliotecaris, etc.) europeus per comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes o el que és el mateix, sentir-se i formar part de la comunitat educativa més àmplia d'Europa.

La iniciativa eTwinning promou la col·laboració escolar a Europa utilitzant les tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement (TAC) i dóna suport als centres oferint-los les eines i els serveis necessaris que facilitin la seva associació per desenvolupar un projecte en comú.