• Imprimeix

Formació

eTwinning us ofereix diferents possibilitats per a formar-vos, tant en l’ús de la plataforma com en altres aspectes relacionats amb el desenvolupament professional del professorat.

Curs eTwinning:

Aquest curs presenta tot allò que cal saber sobre eTwinning i l’ús de la plataforma. S’obren d’1 a 2 convocatòries anuals (setembre i gener) en la modalitat de “curs a distància”, tot i que el seu contingut està disponible durant tot l’any per a qualsevol professor interessat en eTwinning. El curs s’anuncia a la pàgina XTEC de eTwinning i és reconegut com a activitat de formació permanent pel Departament d’Ensenyament. Les inscripcions s’han de fer a http://www.etwinning.es/es/formacion

Continguts dels curs de formació

http://www.etwinning.es/apls/cursos/curso_es/index.php/P%C3%A1gina_Principal

Guia eTwinning

http://www.etwinning.es/images/stories/queesetwinning/guia_rapida_etwinning.pdf

Trobades didàctiques

Les trobades didàctiques són trobades virtuals curtes i intensives que tracten de diferents temes. Estan dirigides per un expert i ofereixen un treball actiu i debats entre professorat de tota Europa.

Grups eTwinning

Els grups eTwinning són plataformes privades en les quals els membres conversen i treballen junts sobre un tema.

Seminaris en línia

Els seminaris en línia de eTwinning, seminaris a distància i en directe, constitueixen una oportunitat de desenvolupament professional permanent en línia. Són seminaris en línia, en directe i en els quals es pot aprendre, debatre i conversar al voltant de temes diversos.

Si esteu interessats en les accions formatives, podeu consultar la pàgina http://www.etwinning.es/es/formacion

Novetats

  • Curs obert sobre eTwinning

    L'objectiu del curs es ajudar a conèixer i entendre totes les possibilitats que ofereix la plataforma per tal de  dissenyar un projecte eTwinning de qualitat. Adreçat a docents en actiu d'ensenyaments no universitaris, a persones interessades en educació i que exerceixin o estiguin relacionades amb la pràctica educativa.

    Inscripcions: des del 22 d'abril de 2015