• Imprimeix

Torí

El projecte d’Estada Formativa a Itàlia consisteix en la realització d’una estada de formació en centres de treball a la regió del Piemont d’Itàlia. El projecte es porta a terme en el marc del programa d’educació i formació durant tota la vida - Projecte Leonardo da Vinci.

Enguany, aquestes estades formatives compleixen el seu vintè aniversari on han participat més de 450 alumnes de diferents PQPI-PTT d’arreu de Catalunya de les famílies professionals d’hoteleria i turisme, comerç i màrqueting, entre d'altres.
La formació en centres de treball contribueix a la millora de les competències professionals dels estudiants i a la seva l’adaptació al món del treball, a la vegada que s’afavoreix el seu desenvolupament personal. Durant l'estada, els alumnes reben classes de llengua i cultura italianes i participen en diferents activitats culturals.

La participació al llarg de les diferents edicions ha permès el desenvolupament de materials que faciliten l’organització de l’estada, així com l’establiment de contactes amb empreses i centres col·laboradors, fet que enriqueix cada cop més l’experiència tant per l’alumnat com per al professorat qui hi col·labora.

El projecte preveu una estada de 15 dies a Torí, on cada jove realitza un total de 45 hores de formació en centres de treball de la zona.
 

El projecte en imatges

Alumnes de PQPI-PTT a Torí

 

Blocs projecte

 Estada 2014 

 Estada 2013