• Imprimeix

mSchools

mSchools és un programa de mEducació amb múltiples facetes, impulsat per Mobile World Capital Barcelona i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

Objectius del programa

 

1. Fomentar l’aprenentatge amb la tecnologia mòbil

 

MHM és una iniciativa col·laborativa de georeferenciació del patrimoni cultural al voltant dels centres educatius i que promou l’ús de la tecnologia mòbil aplicada a l’àmbit de les humanitats.

Reconeixement a innovacions didàctiques de docents i escoles, aplicant tecnologies mòbils a les aules.

  • Mobile4Schools

Ús responsable de les tecnologies mòbils. Dóna suport als centres educatius i als docents en l’ús responsable de dispositius mòbils a les aules compartint bones pràctiques.

 

2. Millorar les competències digitals i l’esperit emprenedor

 

Proposta didàctica dirigida a 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, centrada en el disseny d’aplicacions i el desenvolupament de prototips, amb el suport de professionals en actiu d’empreses líders en el sector i disponible en anglès i català. Per trobar el suport de professionals de la indústria, els docents poden accedir a la plataforma experts.mobileworldcapital.com

Certamen que premia la tasca que duen a terme els alumnes dins el programa mSchools. Antigament coneguts com “App Awards”, els nous “mSchools Student Awards” reconeixen la feina desenvolupada pels participants dels concursos App Education (a 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius), Mobile History Map (Primària i Secundària) i Scratch (Primària).

 

3. Construir un entorn obert per a la mEducació

 

Recull en línea d’aplicacions i continguts educatius provats i validats per docents que s’adrecen a escoles, professionals de l’educació i famílies.

  • mSchools Lab

Laboratori cocreatiu de tests d’innovació per accelerar l’adopció de tecnologia capdavantera en educació.

  • mSchools Mobile4all

Accions dissenyades per reduir l’escletxa digital a les aules per l’accés a dispositius.

 

Per a més informació: mschools@xtec.cat

 

 

Un programa de:

 Logotip Mobile World Capital. Barcelona

En col.laboració amb:

Logotip de la Generalitat de Catalunya

Logotip de l'Ajuntament de Barcelona

Logotip GSMA. Mobile World Congress