• Imprimeix

Salvador Espriu

 • Antígona. Salvador Espriu (revisat 2013-2014)

  Antígona. Salvador Espriu (revisat 2013-2014)

  Dossier didàctic del programa El Gust per la Lectura del Departament d'Ensenyament que pretén analitzar d'una manera globalitzadora aquesta obra emblemàtica que es treballa des de fa temps al batxillerat. Ha estat revisat i actualitzat el curs 2013-2014.

 • Captiu del càntic. Poesia d'Espriu (revisat 2013-2014)

  Captiu del càntic. Poesia d'Espriu (revisat 2013-2014)

  Dossier didàctic del programa El Gust per la Lectura del Departament d'Ensenyament que ofereix una àmplia mostra de la poesia espriuana on es proposa treballar alguns poemes a partir de versions musicades. Ha estat revisat i actualitzat el curs 2013-2014.

 • Jornada Salvador Espriu

  Jornada Salvador Espriu

   Programa de la jornada

  Save

  Save

 • Homenatge de la comunitat educativa a Salvador Espriu

  Homenatge de la comunitat educativa a Salvador Espriu

  El 27 de maig de 2013, el teatre Romea de Barcelona esdevingué l'espai d'un particular homenatge de la comunitat educativa cap a Salvador Espriu. L'espectacle, dirigit per Martí Torras i presentat per Xavier Grasset, se centrà, en el seu gruix, a mostrar els treballs d'un seguit de centres que han treballat, des d'alguna branca artística, l'obra de Salvador Espriu. Un dels moments clau va ser la lectura de la "Carta als mestres" que Espriu va dirigir als docents catalans amb motiu dels actes de l'Escola d'Estiu de Barcelona de 1981i que, recentment, ha estat enviada a tots els centres educatius amb motiu de l'Any Espriu.

   

Centenari Salvador Espriu