• Imprimeix

Jornades i actes literaris

El Departament d'Ensenyament participa en l'organització i en la difusió d'activitats relacionades amb la literatura catalana amb l'objectiu d'oferir recursos i formació complementaris per al desenvolupament dels continguts curriculars corresponents.

El programa Lletres a les aules, en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, és, des de 1998, una activitat de promoció de la literatura catalana i del foment de la lectura basada en les visites d'autors a les aules i en la lectura en veu alta de textos per part actors davant l'alumnat.

També en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, les jornades literàries dedicades a autors catalans amb motiu d'efemèrides relacionades tenen per objectiu apropar la seva obra al col·lectiu docent i donar-ne a conèixer experiències didàctiques.

Els concursos escolars organitzats per diferents entitats, alguns en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament, suposen un incentiu per a l'ensenyament-aprenentatge de la pràctica literària i el gust per la lectura.

Contacte: sial@xtec.cat