• Comparteix a Telegram
 • Imprimeix

Revistes

 • Bitxos. Diari digital

  Bitxos. Diari digital

  Diari imprès i digital que té l'objectiu d'introduir l’hàbit de lectura de la premsa als nens i nenes d’edats compreses entre els 8 i 12 anys.

 • Cavall fort

  Cavall fort

  Destinataris: Nois i noies a partir de 10 anys

  Descripció: Revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, amb un contingut i una presentació acurats, que ajudi els seus lectors a adquirir el gust per la lectura, els desvetlli la curiositat pel món que els envolta i sigui un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor.

 • Cucafera

  Cucafera

  Destinataris: Nois i noies a partir de 4 anys

  Descripció: Revista educativa per a nens i nenes a partir de 4 anys, que els fomenta l'afició a la lectura, augmenta els seus coneixements i els estimula les ganes d'aprendre a llegir.

 • El Tatano

  El Tatano

  Destinataris: Nois i noies d'entre 4 i 8 anys

  Descripció: Revista de caràcter lúdic i de periodicitat mensual, dirigida als nois i noies que es troben en les primeres etapes de l'aprenentatge de la lectura. 

 • Faristol

  Faristol

  Destinataris: Docents i professionals relacionats amb el llibre infantil i juvenil

  Descripció: Revista del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil que inclou articles i crítiques sobre llibres adreçats als infants i joves. És de periodicitat quadrimestral. 

   

 • Piu-Piu

  Piu-Piu

  Destinataris: Nois i noies de 0 a 5 anys

  Descripció: Piu-Piu és la primera revista en català per a nens i nenes de 0 a 5 anys que compta amb l'assessorament de «Nascuts per Llegir», que dona eines als pares i educadors perquè la lectura sigui per a tots un estímul i un fet plaent i enriquidor.

 • Reporter DOC

  Reporter DOC

  Destinataris: Nois i noies a partir de 7 anys

  Descripció: Revista educativa basada en les imatges i en la lectura i pensada per satisfer la curiositat científica dels infants. Ofereix reportatges sobre el món que els envolta amb gran varietat de fotos, esquemes, il·lustracions i textos.

 • Visat. La revista digital de literatura i traducció del PEN Català

  Visat. La revista digital de literatura i traducció del PEN Català

  Destinataris: Plublic en general

  Descripció: La revista Visat publica articles relacionats amb la literatura i la traducció literària. Un dels seus objectius principals és servir d’agent de divulgació de les lletres catalanes en l’àmbit internacional. En el camp de la traducció, la revista promou els estudis teòrics i les investigacions sobre els intercanvis literaris, i també la recerca sobre els traductors destacats i les traduccions d’especial rellevància.

 • Tiroliro

  Tiroliro

  Destinataris: Nois i noies entre 7 i 9 anys

  Descripció: Revista que inclou un conte il·lustrat dividit en capítols i petits resums que afavoreixen la comprensió de text. També inclou jocs que ajuden a desplegar habilitats, informació sorprenent sobre els animals en el seu entorn natural, endevinalles, receptes, etc.

 • Articles de Didàctica de la Llengua i la Literatura

  Articles de Didàctica de la Llengua i la Literatura

  Destinataris: Docents

  Descripció: Revista de l'editorial Graó que pretén proporcionar informació útil per a la pràctica docent i per a l'autoformació del professorat i contribuir a la construcció d'un camp específic de la didàctica de la llengua i de la literatura. 

 • Les revistes. cat

  Les revistes. cat

  Destinataris: Públic en general

  Descripció: Portal de L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) que facilita informació actualitzada sobre les publicacions associades, espais d’opinió i oci. 

 • Racó

  Racó

  Revistes catalanes amb accés obert.

 • Premsa i revistes

  Premsa i revistes

  Destinataris: Públic en general

  Descripció: Recull d'enllaços de la premsa i revistes digitals i televisió per Internet ofert per les biblioteques públiques de Salt.