• Imprimeix

Recursos didàctics

 • VIVINT L'EXPRESSIONISME. Tot endinsant-nos en les expressions més profundes:

  VIVINT L'EXPRESSIONISME. Tot endinsant-nos en les expressions més profundes:

  Projecte de treball interdisciplinari, elaborat per alumnes de 4t d'ESO de l'IEA Oriol Martorell on, a partir d'un quadre expressionista triat s'ha establert tot un seguit de recerques interdisciplinàries des de les diverses assignatures (català, castellà, anglès, italià, naturals, socials, matemàtiques, treball físic, tecnologia i llenguatge musical).

 • Vivint l'Impressionisme

  Vivint l'Impressionisme

  VIVINT L'IMPRESSIONISME Projecte de treball interdisciplinari a l'entorn d'un quadre impressionista, elaborat pels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell aplicant els coneixements adquirits en les diferents àrees d'aprenentatge. Recull l’explicació del quadre des d’un enfocament matemàtic, un microrelat i un poema que els suggerís l’obra, una composició musical, un moviment o coreografia que el representés i una fotografia que fos un reflex o evolució del quadre treballat.

 • Els arbres

  Els arbres

  Els arbres és una proposta d’unitat didàctica a partir d’un tema pròpiament de Medi però que estarà present en diferents àrees d’aprenentatge.
  La vessant artística serà el centre principal i el punt d’unió entre les diferents matèries.
  Els ensenyaments artístics : música, dansa i visual i plàstica, enriqueixen els ensenyaments bàsics.