• Imprimeix

Difusió i promoció

Documents i recursos relacionats amb la divulgació de la biblioteca escolar

 • La biblioteca escolar "puntedu"

  La biblioteca escolar

  Imatges de la biblioteca escolar en centres d'educació infantil i primària on aquesta és un recurs bàsic d'aprenentatge per a totes les àrees del currículum i per a fomentar l'hàbit lector.

 • Ser lector/a a la biblioteca escolar Mare de Déu del Remei d'Alcover

  Ser lector/a a la biblioteca escolar Mare de Déu del Remei d'Alcover

  Què es necessita per a ser un bon lector? N’hi ha prou amb saber llegir? S’ha de llegir molt? Un bon lector ha de llegir de tot, o només el que li ve de gust?

  Aquest vídeo l'ha fet la biblioteca de l'escola Mare de Déu del Remei d'Alcover amb motiu del Mes Internacional de la Biblioteca Escolar.

 • La biblioteca i l'escola

  La biblioteca i l'escola

  La Universitat de Barcelona conjuntament amb l’Associació de Televisió Educativa Iberoamericana- ATEI, han elaborat aquest vídeo educatiu de la sèrie "La ciutat a l'escola, l'escola a la ciutat", que intenta respondre, entre altres, a qüestions que afecten al model de biblioteca escolar i les aportacions que fan aquests tipus de biblioteques a l'educació per a la ciutadania.

 • CanalBib: Les biblioteques al Youtube

  CanalBib: Les biblioteques al Youtube

  La Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha creat un canal propi al Youtube on es recull una selecció de vídeos relacionats amb el món de les biblioteques. CanalBib inclou vídeos actualment disponibles al Youtube però també s'hi mostraran vídeos incorporats expressament de diverses fonts, especialment els produïts per la Generalitat i els seus organismes.

 • La caixa màgica

  La caixa màgica

  Curtmetratge sobre la màgia de la lectura i la gràcia de "jugar a biblioteques" per buscar llibres i especialment per deixar que els llibres ens trobin. Vídeo realitzat per l'Ajuntament de Parets i la productora Adrenaline amb motiu del  25è aniversari de la biblioteca Can Butjosa de Parets del Vallès. Aquesta pel·lícula va estar seleccionada el 2009 en la 42a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, celebrat a Sitges, en la secció de Curts.