• Imprimeix

Converses pedagògiques

Les converses pedagògiques tenen per objectiu que els docents de qualsevol etapa educativa, de centres públics o concertats, així com persones vinculades amb entitats col·laboradores del Departament d’Ensenyament, dialoguin sobre temes d’actualitat pedagògica fonamentals per a l’escola. Cada conversa s’inicia amb una breu exposició del tema, per part d’un expert. A continuació, s’obre un espai de reflexió entre totes les persones que hi vulguin participar. Les sessions tenen lloc el primer dijous de cada mes a la sala de plens del Departament d’Ensenyament de 17.30 h a 19 h. Les converses es visualitzen en aquesta mateixa pàgina des de l’endemà de la seva realització.

El teatre a l’escola

El teatre és una potent forma d'aprenentatge en l’educació de l’expressió oral, corporal, i emocional. Explicarem el per què i el com treballar el teatre amb nens i adolescents, i donarem a conèixer experiències de referència de teatre a l’escola i a l’institut, on la dramatització desenvolupa l’expressió artística i també és una eina per a treballar la convivència al centre.

Ponents:

Anna Barrachina, actriu de teatre, televisió i cinema

Cristina Morales, mestra d’educació infantil a l’escola Serra de l’Obac (Terrassa)

Xavier Boada, actor de teatre, televisió i cinema; i Cesc Noto, professor de secundària a l’IES Leonardo da Vinci (Sant Cugat) i coordinador del grup de recerca "Equip Cuidem-nos" de l'Ice de la UAB

Dijous, 5 de novembre de 2015. Sala d'actes del Departament d'Ensenyament.

Converses del curs 2014-2015

 ConversaDataTítol
Vint-i-tresena  14 de maig de 2015

Observar i experimentar de 0 a 6 anys

 

Vint-i-dosena  5 de març de 2015

Com ser un bon comunicador a l'aula

 

Vint-i-unena  5 de febrer de 2015

La promoció de la salut des de l'educació física i l'esport

 

  Vintena 4 de desembre de 2014 Mantenir viva la memòria
  Dinovena 6 de novembre de 2014 L'educació en valors