• Imprimeix

Tallers i projectes TAC

Viquilletra: Projecte col·laboratiu adreçat a l'alumnat de segon cicle d'ESO i de 1r de batxillerat, per treballar la llengua i literatura catalana amb col·labotració amb estudiants d'altres centres educatius catalans. Més informació 

Voltem pel món: És una activitat col·laborativa al voltant de les competències comunicatives i digitals. L’activitat va adreçada a l’alumnat nouvingut de cicle superior de primària i de l'ESO que tenen un nivell de llengua suficient per accedir a les activitats proposades. Inscripció i més informació 

L'hemeroteca digital: Aquest projecte s'inicià durant el cus 2009-2010 amb la constitució d'un grup de professorat que tenia com a finalitat crear i assajar propostes didàctiques a partir de la utilització de premsa digitalitzada. Més informació

Geobiografies: Projecte col·laboratiu adreçat a l'alumnat de cicle superior de primària i de l'ESO, per treballar la tipologia textual de la biografia i geolocalitzar els esdeveniments més importants de la seva vida. Inscripció i més informació

 

Grup de treball per a l'ús de dispositius mòbils per a la inclusió digital

 

Els tallers de creació de materials es realitzen en els centres educatius durant un dia en el mes de juny. Consisteix en un grup de docents que es reuneixen en un centre educatiu per crear materials digitals.

Per poder organitzar un taller només et cal una idea, un grup de gent que s’hi vulgui implicar, una data la darrera setmana de juny, i posar a disposició el teu centre educatiu per fer el taller.

Recollirem les propostes de tallers a finals de maig i les transformarem en una activitat formativa a la qual es podran inscriure les persones que vulguin participar. Les inscripcions als tallers es faran la primera quinzena de juny. Els tallers tenen una durada de 7 hores reconegudes com a formació del Departament d’Ensenyament.

I per més informació a: http://blocs.xtec.cat/tacremat/

 

Un taller obert és un espai de participació i punt de trobada de docents dins de la Xarxa docent. Compta amb la guia d’unes persones dinamitzadores que faciliten documentació en línia i referències, aporten exemples, proposen activitats amb una programació setmanal i moderen les converses entre les persones que hi participen.

La dinàmica dels equips facilita que els docents puguin trobar i connectar-se amb d’altres professionals que comparteixen el seu interès o necessitat formativa i començar a teixir o ampliar la seva xarxa personal per aprendre a través de l’intercanvi i la participació activa. No s'emet certificació.

És una oferta formativa a la carta. El centre descarrega un curs en format Moodle preparat amb continguts de diferents tipus. Aquest curs s'instal·larà a l'Àgora del seu propi centre i  es podrà ajustar i modificar en funció de les seves necessitats. Aquest taller l'haurà de guiar el responsable TAC del centre.

Taller en centre TAC: Iniciació al Moodle