• Comparteix a Telegram
 • Imprimeix

Jornades temàtiques TAC

Durant el mes de setembre s’anunciaran les jornades programades per al curs 2018-2019

Jornades anteriors

 • Jornada d'Inclusió Digital

  Jornada que té per objectiu reflexionar entorn de la Diversitat, la inclusió i la implicació del tots els alumnes amb el Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA) com a punt de partida i amb la tecnologia com a aliada.

 • Jornada TACArt

  Jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa, amb l’ús de tecnologia dins el món educatiu.

 • Jornada de Programació i Robòtica educatives

  Dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa, i adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària, però també oberta a altres professionals interessats en la temàtica. La Jornada Programa es duu a terme, des de la seva primera edició, coincidint amb el Dia Internacional d’Internet i el Dia Internacional de l’Scratch.

 • Jornada STEM a l’Espai

  Trobada per a l’intercanvi d’experiències didàctiques relacionades amb l’univers i l’espai. Especialment adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària, però també oberta a altres professionals interessats en la temàtica.

 • Jornades TIC i Educació

  Es tracta d'una trobada de professionals de l’educació i té per objectiu compartir experiències i reflexionar al voltant de l’ús de les eines TIC en els processos d'ensenyament-aprenentatge i en l'organització dels centres i de les aules, es preten analitzar quina és la situació actual però amb la mirada posada cap al futur per aportar propostes cap a alguna innovació o progrés que es pugui considerar una millora educativa.

 • Jornada TAC 0-8

  Jornada que té com a finalitat incentivar l’ús de les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement en els processos d’aprenentatge dels infants de 0 a 8 anys i la seva optimització des de l'escola i des de la llar d'infants.

 • Jornada sobre Protecció de Dades

  En aquestes jornades es vol promoure la reflexió i oferir recursos a la comunitat educativa a l’entorn del tema de protecció de dades i seguretat a Internet entre els menors amb l’objectiu de sensibilitzar-la sobre nous aspectes a tenir presents ens els centres educatius, derivats dels entorns digitals en què es mouen els alumnes

 • Jornada Sistemes de Projecció interactiva

  En aquesta jornada s'analitzen les aplicacions didàctiques i metodològiques del programari que gestiona els sistemes de projecció interactiva i el d'algunes eines que interactuen amb aquests com són els sistemes de sincronització entre ordinadors, els lectors de documents, i els sistemes de resposta interactiva

 • Jornada sobre dispositius mòbils a l'aula

  La Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que pretén fer de Barcelona la capital mundial dels dispositius mòbils en els propers anys. Això ens situa en el centre nuclear de la innovació tecnològica i metodològica.

  El Departament d’Ensenyament vol promoure la reflexió i oferir recursos a la comunitat educativa al voltant dels dispositius mòbils amb l’objectiu d'oferir un espai en el que es puguin conèixer aquestes iniciatives. 

 • Jornada de Tecnologies d'Informació Geogràfica

  En aquesta jornada es tracta de reflexionar sobre l’impacte de la Cartografia i els SIG en la Geografia i a la tarda, durant la segona part, es plantejaran propostes i aplicacions didàctiques a l’ensenyament d’algunes Tecnologies d’Informació Geogràfica, orientades especialment al professorat de Batxillerat i ESO.

  La finalitat general es continuar introduint les Tecnologies d'Informació Geogràfica en l'ensenyament actual.

 • Jornada "La ràdio a l'escola"

  Aquesta jornada s'organitza amb la intenció de recuperar les jornades de ràdio que s'havien fet anteriorment, per tal de posar en contacte escoles i instituts que actualment estan fent ràdio a l'aula. Es volen conèixer noves experiències, recursos i aplicacions, així com explorar els nous estàndards per fer ràdio amb dispositius mòbils. També es vol posar en funcionament un grup que coordini les activitats de ràdio que es fan en diversos territoris