• Imprimeix

Cursos extensius d'anglès per a professorat

El Departament d’Ensenyament organitza, dins les activitats de formació en llengües estrangeres, cursos d’anglès de nivells 4t, 5è i C1 a les escoles oficials d’idiomes i de nivells 3r, 4t i 5è a l'IOC per a professorat. Aquests cursos s’adrecen majoritàriament al professorat no especialista a fi de que assoleixi uns nivells alts de competència lingüística en anglès.

Informació per a l’antic alumnat (es considera antic alumnat el professorat que està matriculat en un curs extensiu d’anglès per a professorat durant aquest curs 2017-2018 en una EOI o a l’IOC)

Informació per al nou alumnat (EOI): El període de sol·licitud del nou alumnat serà del 3 al 14 de setembre. La publicació de les places vacants un cop realitzada la matrícula de l’antic alumnat està prevista pel 20 de juliol, així com la informació referent al procés de sol·licitud.

Informació per al nou alumnat (IOC) : El període de sol·licitud del nou alumnat serà del 5 al 18 d’octubre. Aquest professorat iniciarà les classes el febrer del 2019 (segon quadrimestre)

Per a més informació dirigiu-vos a Formació en llengües estrangeres: Servei d'Innovació i Formació de l'Educació Infantil i Primària / de l'Educació Secundària: formlle@xtec.cat