• Imprimeix

Trentena conversa pedagògica

Trentena conversa pedagògica: Com projectem la imatge del centre en la xarxa?

Quan un centre educatiu té presència a Internet, o bé a les xarxes socials, ja s'enfronta a la construcció d'una identitat digital pròpia. Per això la gestió de la imatge pública dels centres no es pot deixar a l’atzar, d’una banda, perquè la imatge que projectem també afecta a l’alumnat i, d’altra, perquè és un aspecte molt important de comunicació i de confiances mútues.

Per tant, cal reflexionar conjuntament i prendre decisions pel que fa a què, com i on divulguem? Quines apreciacions ètiques cal tenir en compte?

 

La conversa tenir lloc el dijous 23 de novembre a les 17.30h a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament.

 

Ponents:

Karma Peiró

Periodista especialitzada en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. És la directora del diari Nació Digital des del juliol de 2015. 

Ricard Roca Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva.

Mestre d'Educació Primària i de Música i Coordinador d'Informàtica. Formador de l'Àrea TAC des de l'any 2000 i membre de GRUP ICE-TAC de Primària de la UdG i de la Junta de L'AEMCAT Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya.

Paco Rico Ins. Moisès Broggi de Barcelona

Professor d'Arts visuals del centre. És el responsable de les xarxes socials en què té perfil el Centre

 

Moderador/a de la conversa:

Jordi Vivancos

Des del 2007 és el Cap de servei de l'Àrea de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement del Departament d'Ensenyament.

 

Trentena conversa pedagògica - Versió íntegra

 

 

 

Trentena conversa pedagògica - Resum

 

Save

Save

Save