• Imprimeix

Currículum

 • Currículum i orientacions. Educació infantil, segon cicle

  Currículum i orientacions. Educació infantil, segon cicle

  Aquest document dóna orientacions als professionals del segon cicle d'educació infantil per oferir als infants les possibilitats que garanteixin el desenvolupament integral.
  Presenta propostes metodològiques, exemples i consignes per bastir una escola que vol créixer en qualitat i convida els equips educatius a repensar conjuntament el sentit de les seves actuacions.

 • Avaluació al primer cicle d'educacio infantil

  Avaluació al primer cicle d'educacio infantil

  Publicació que descriu les característiques de l'avaluació en el primer cicle d'educació infantil i dóna orientacions per dur-la a terme de forma integrada en la pràctica educativa. Els dos objectius fonamentals de l'avaluació en aquest cicle són valorar el progrés individual de cada infant i comprovar l'adequació de la tasca educativa a les necessitats dels nens i les nenes 

 • Orientacions pel desplegament del currículum 0-3

  Orientacions pel desplegament del currículum 0-3

  Fa dos anys que es va aprovar el decret que regula els ensenyaments del primer cicle d’educació infantil, es tracta del Decret 101/2010 de 3 d’agost, d’ordenació dels ensenyaments del primer cicle d’educació infantil. Ara, amb les orientacions pel desplegament del currículum s'ha volgut complimentar i dotar de més significat la normativa, amb unes indicacions que deixin clar el seu caràcter plenament educatiu però adequat al nivell evolutiu dels infants d'entre 0 i 3 anys. 

  Vídeo de la presentació a càrrec de la directora general d'ed.infantil i primària Sra. Alba Espot i  conferència de la Dra. Montserrat Antón, directora de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB.

    

   

Currículum del 1r cicle

Presentacions que s'han utilitzat al territori per presentar el document "Currículum i orientacions 0-3"

Presentació 

Presentació amb notes