• Imprimeix

Seqüències didàctiques

Informació general

El procés que heu de seguir per disposar del curs operatiu per treballar amb l'alumnat és el següent:

  1. Visualitzeu el curs tot clicant sobre l'enllaç de la imatge o del títol
  2. Descarregueu el fitxer que conté el curs des del bloc lateral "Descarrega"
  3. Restaureu el curs al vostre entorn virtual d'aprenentatge Moodle

Quan utilitzeu una seqüència didàctica, us animem a valorar-la i escriure el vostre comentari des de la pàgina de visualització d'Alexandria. De ben segur que aquesta informació serà d'interès per millorar aquests materials i orientar altres persones en la seva aplicació a l'aula

 

Seqüències didàctiques i exemplificacions

S'entèn per seqüència didàctica l'organització del treball a l'aula a partir d'un projecte que neix de l'anàlisi prèvia dels instruments digitals que ofereix Internet i la selecció dels més convenients per al desenvolupament de les competències que l'alumnat ha de ser capaç d'assolir en un curs escolar, sense deixar de banda les exercitacions o les pràctiques específiques per a cada àrea.

Trobareu aquí exemplificacions de seqüències didàctiques que fan el recobriment curricular de tot un curs. Estan construïdes com a cursos per ser utilitzats a l'entorn virtual d'aprenentatge Moodle i disponibles a través del repositori Alexandria.

Cada seqüència didàctica està estructurada en diverses unitats que contenen projectes, recursos i activitats que formen una programació d'aula orientada al treball per competències. Les activitats i projectes que es proposen es basen en materials oberts que es troben disponibles a portals educatius de diferents administracions públiques, complementats amb aplicacions web 2.0.

Aquestes seqüències són materials en evolució, susceptibles de canvis, millores i adaptacions en funció de la situació, entorn i necessitats de l'alumnat. Si les modifiqueu i enriquiu us animem a compartir-les al propi espai d'Alexandria