• Imprimeix

Educació Secundària Obligatòria

Optativa d'Informàtica a 4t d'ESO

Proposta didàctica de l'assignatura optativa específica d'informàtica a 4t d'ESO
 

El Departament d'Ensenyament, en el marc de les actuacions del programa mSchool, promogudes per la Fundació Barcelona Mobile World Capital formada per la GSMA, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, ha creat una proposta didàctica per a l’assignatura optativa específica d’Informàtica de 4t d’ESO.
 

L’eix fonamental d’aquesta proposta és un projecte col·laboratiu perquè l’alumnat dissenyi i desenvolupi una app per a dispositius mòbils, integrant els continguts propis de la matèria dins d’aquest projecte. Es pretén establir un fil conductor al llarg de tot el curs que té com a objectiu la resolució d’un problema proper a l’alumnat mitjançant la seva anàlisi, el desenvolupament de la idea i la proposta d’aplicació que es basarà en l’ús de la tecnologia mòbil i permetrà acostar aquesta tecnologia als centres educatius.
 

El professorat interessat a implementar la proposta podrà:
 

  • Accedir, dins d’un entorn Moodle, a tot els materials curriculars que desenvolupen els continguts de l'assignatura, al voltant d’un projecte basat en la generació d’apps per a dispositius mòbils. Els materials es poden descarregar i aplicar-se directament a l’aula, ja que contenen la programació de tota l'assignatura amb activitats i propostes didàctiques. 
     
  • Rebre un suport específic per a la implementació de la proposta per part d'experts del sector de la tecnologia mòbil.

Per a més informació específica: mschools@xtec.cat
 

Data d'actualització:  29.09.2016