• Imprimeix

Gestió de conflictes i prevenció de violència masclista

 • Prevenció de la violència masclista en l’àmbit educatiu

  Prevenció de la violència masclista en l’àmbit educatiu

  Materials formatius del Departament d’Ensenyament elaborats per Tamaia Viure Sense violència, adreçats al professorat i al professional d’atenció educativa i de suport a la docència. Els objectius d’aquests materials són donar a conèixer el marc conceptual i legal de la violència masclista, facilitar-ne la detecció i dotar d’eines per la prevenció, detecció i intervenció per al seu abordatge en l’àmbit educatiu.

 • Premis del concurs 'Nosaltres també diem no a la violència'

  Premis del concurs 'Nosaltres també diem no a la violència'

  Convocats per Ajuntament de Berga i Consell Comarca.

  Premiats de convocatòries d’altres anys:

  Convocatòria 2016: http://ajberga.cat/ajberga/noticies/detall.php?apartat=&noticia=1670

 • Protocol RVD-BCN de valoració del risc de violència de parella contra la dona

  Protocol RVD-BCN de valoració del risc de violència de parella contra la dona

  Una eina que ajuda a valorar el risc que succeeixin a curt termini actes violents greus, elaborada pel Circuit Barcelona contra la Violència vers les dones.

 • Programa buenos tratos

  Programa buenos tratos

  Dirigit a tot l'alumnat de primària de la Comunitat Autònoma de La Rioja, i té com a finalitat desenvolupar en els nens i nenes totes les seves capacitats independentment del seu gènere, potenciar l'autoestima, la coeducació i donar estratègies per resoldre els seus problemes a través de la comunicació interpersonal i del professorat dels centres que hi participen.

 • Programa NAHIKO

  Programa NAHIKO

  Programa escolar de l'Institut Basc de la Dona (EMAKUNDE) per a la prevenció del maltractament en les futures relacions de parella del nostre alumnat, basat en l'experimentació, investigació i acció conjunta amb el professorat dels centres que hi participen.