• Imprimeix

Premis per als treballs de recerca

 • Premi ICEA als Treballs de Recerca de Batxillerat 
  Amb la intenció de despertar l’interès dels estudiants de batxillerat pels temes relacionades amb l’agricultura, la ramaderia, l'agroindústria, la silvicultura, la jardineria i el món rural català, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) convoca el I Premi ICEA per a treballs de recerca.
 • Premis Recerca Jove (CIRIT)
  Premis Recerca Jove (nous premis CIRIT) per fomentar l'esperit científic del jovent: Premis adreçats a promoure treballs de recerca, experimentals o teòrics, en qualsevol matèria, tant científica com humanística, en els nivells d'ensenyament secundari (ESO i BTX). Inclouen el premi Reginó per reconèixer el millor treball de recerca en relació amb les dones i les seves aportacions a la societat i també el centre d'educació secundària que hagi destacat per haver impulsat l'interès en aquesta temàtica. Els treballs seleccionats es publiquen en un CD o recull. Organitza: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca.
 • Premis Argó UAB
  La Universitat Autònoma de Barcelona convoca els Premis UAB a Treballs de Recerca de Batxillerat, de qualsevol tema, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i d'incrementar els vincles i les connexions amb l'ensenyament secundari.
 • Premis Exporecerca Jove
  Magma Associació per promoure la recerca jove organitza l'Exporecerca Jove, una fira de treballs de recerca adreçada als joves de 12 a 30 anys amb premis als millors treballs.
 • Premis Universitat de Vic
  Premis Universitat de Vic per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat, amb modalitats segons els àmbits. Hi poden optar alumnes d'Andorra, Balears i la majoria de comarques catalanes.
 • Premis Ramon Llull
  La Universitat Ramon Llull convoca premis per a treballs de recerca de qualsevol modalitat del batxillerat.
 • Premi Consell Social URV
  La universitat Rovira i Virgila convoca aquest premi per a treballs de recerca de batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior.
 • Premi ICEA als Treballs de Recerca de Batxillerat 
  Amb la intenció de despertar l’interès dels estudiants de batxillerat pels temes relacionades amb l’agricultura, la ramaderia, l'agroindústria, la silvicultura, la jardineria i el món rural català, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) convoca el I Premi ICEA per a treballs de recerca.
 • Premis Societat Catalana de Física
  La Societat Catalana de Física, filial de l'Institut d'Estudis Catalans, convoca els Premis per als Treballs de Recerca de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la redacció de treballs d'iniciació a la recerca en l'àmbit de la física.
 • Premis Ciències Ambientals. Oberta la convocatòria per als Premis de Ciències Ambientals, fins al 21 d'octubre de 2016 i per participar només cal omplir el formulari que es troba al web i enviar el treball que es presenta a l'adreça premisambientals@coamb.cat. Podeu consultar les bases al web.
 • Premi UPC de Ciència i Tecnologia
  La Universitat Politècnica de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, dels Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, convoca el Premi UPC de Ciència i Tecnologia per a estudiants dels batxillerats de Tecnologia i de Ciències de la Naturalesa i la Salut.
 • Premi UPF en ciències biològiques
  La Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF i el Parc de Recerca Biomèdica premien treballs de recerca en ciències biològiques.
 • Premi de l'aigua Stockholm Junior
  El Premi de l'aigua d'Stockholm per a joves, organitzat per la Fundación AGBAR - Kemira Ibérica SA, pretén fomentar la conservació i l'ús racional de l'aigua com a recurs escàs al nostre país, contribuir a l'educació ambiental entre els joves i donar a conèixer el cicle integral de l'aigua i les seves repercussions en la qualitat de vida. El premi està obert a treballs de recerca sobre l'aigua i el medi ambient.
 • Premio Nacional Don Bosco
  Premis a treballs d'innovació i investigació tecnològica d'estudiants de batxillerat i FP, organitzats per Salesians de Saragossa.
 • Premi de bioètica
  La fundació Víctor Grífols i Lucas convoca premis a treballs de recerca sobre bioètica a batxillerat.
 • Premi GMC a treballs de mineralogia
  El Grup Mineralògic Català convoca la quarta edició dels Premis GMC als millors treballs de recerca de batxillerat del curs acadèmic 2017-2018
 • XXXVI Premi Arnau de Vilanova 
  Premi de Filosofia convocat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.
 • XIV Premi Recerca per la Pau

  Orientat a treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2018-2019 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

 • Premi de Recerca en Memòria Democràtica
  Es tracta d’un premi anual que distingeix treballs de recerca d’estudiants de batxillerat al voltant del foment de la memòria democrática, entre els anys 1931 i 1980, als països catalans.
 • Premis Baldiri Reixac
  Premis Baldiri Reixac, dotats per la Fundació Lluís Carulla, amb diverses modalitats (escoles, professorat, alumnat) i nivells. Pel que fa als treballs d'alumnes, han d'estar relacionats amb la realitat nacional i la tradició cultural catalanes.
 • Premi Arnau de Vilanova - Filosofia
  Premi Arnau de Vilanova per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat sobre filosofia, estètica, lògica i metodologia, psicologia o sociologia. Organitza el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.
 • Premi en Turisme i Hoteleria
  La Fundació Gaspar Espuña-CETT concedeix premis als millors treballs de recerca de batxillerat en matèria de turisme i hoteleria.
 • Premi Ernest Lluch de Ciències Socials i Polítiques
  Premi convocat per la Fundació Ernest Lluch i els Estudis de Ciències Polítiques i Gestió Pública de la Universitat Pompeu Fabra per a treballs de recerca dins l'àmbit de les ciències socials i polítiques.
 • Premi Francesc Noy d'Humanitats - UPF
  La Universitat Pompeu Fabra convoca els Premis Francesc Noy d'Humanitats al millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol disciplina d'humanitats.
 • Premi d'Economia i Empresa- UPF
  La facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra convoca el premi d'Economia i Empresa conjutament amb la col·laboració d'Agroliment S. A.
 • Premi Hèracles
  Premi Hèracles per al millor Treball de Recerca de Batxillerat de temàtica clàssica. Organitza: Secció Catalana de la SEEC.
 • Premi Núria Tudela i Penya - Revista Auriga
  Premi Núria Tudela i Penya per a treballs d'estudiants de nivells universitaris i pre-universitaris sobre qualsevol aspecte del món clàssic. Organitza: Revista Auriga de divulgació del món clàssic.
 • Premi APAC-John McDowell - Anglès
  Premi APAC-John McDowell per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat dins la matèria d'anglès, organitzat per l'APAC i el British Council.
 • Premis de recerca sobre temes marítims
  Convocatòria del Premi Emerencià Roig i Raventós i del Premi Josep Ricart i Giralt per a treballs de recerca sobre temes marítims, convocat pel Museu Marítim de Barcelona.
 • Premis Bonaplata - Recerca en història de la industrialització
  Premis Bonaplata Joves per treballs de recerca dins l'àmbit de l'arqueologia industrial, la història industrial i l'antropologia històrica de la industrialització de la societat catalana. Organitza l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya.
 • Premis Mestall - Món rural
  Premi Mestall per a treballs de recerca d'alumnes de batxillerat sobre temes relacionats amb el món rural. Organitza: Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines.
 • Premi UPF-Linguamón
  Premi convocat per la UPF i Linguamón per al millor treball de recerca en l'àmbit de les llengües i el llenguatge.
 • Premi Fundació Josep Irla
  Convocatòria de la Fundació Josep Irla per a treballs d'alumnat de batxillerat que versin sobre la memòria històrica contemporània als Països Catalans.
 • Premi FilCat.UB
  El Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona convoca el premi FilCat.UB amb l'objectiu de promoure els treballs de recerca de batxillerat que tinguin per objecte d'estudi qualsevol aspecte de la llengua i la literatura catalanes.
 • Premi de recerca en l'àmbit de la Informació i Documentació 
  La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya convoquen el Premi Recerca en informació i la Documentació per al millor treball de recerca de Batxillerat sobre el tema.
 • Premis Universitat de Girona
  Per a treballs de recerca de batxillerat de diferents àmbits, corresponents al curs 2016-2017 i elaborats per alumnes dels centres de secundària de les comarques gironines i  d’Osona. Els premis en la categoria de treballs de recerca sobre arquitectura, urbanisme i ciutat es restringeixen a treballs elaborats per alumnes dels centres de secundària de les comarques de Girona.
 • Premi Montserrat Miró i Marimon - Vallès
  Premi Montserrat Miró i Marimon als Treballs de recerca d'alumnes de Secundària de Sabadell, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, en diferents àmbits.
 • Premis Salvador Reixach de la Garrotxa
  Els ajuntaments de Santa Pau i d'Olot, el Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca i els Amics de Santa Pau convoquen aquests premis per a treballs de recerca de batxillerat.
 • Premi UPF-Fesoca de llengua de signes catalana
  La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra i la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) convoquen aquest premi amb el propòsit d'incentivar el coneixement i la difusió de la llengua de signes catalana, vinculat al desplegament del perfil formatiu en llengua de signes catalana dels graus en Traducció i Interpretació i en Llengües Aplicades.
 • Premi Domènec Font al millor treball de recerca en comunicació.
  La Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra convoca el Premi Domènec Font en Comunicació al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya en qualsevol disciplina de Comunicació (Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques).
 • I Premi Esmuc a Treballs de Recerca de Batxillerat
  Convocat per l’Escola Superior de Música de Catalunya per al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya, en qualsevol temàtica relacionada amb la música, que hagi estat presentat durant el curs acadèmic 2016-17.
 • Premi Recerca per a la Pau
  Premi de Recerca per a la Pau per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat sobre la temàtica de la pau, organitzats per la Universitat de Barcelona, per mitjà de la Fundació Solidaritat UB i l'ICE.
 • Premis Fundació Catalana Síndrome de Down
  Concurs Treball de Recerca sobre la Persona amb Síndrome de Down, convocat per la Fundació Catalana Síndrome de Down per a treballs de recerca d'alumnes de batxillerat que tinguin com a tema monogràfic la síndrome de Down.
 • Premis El CAC a l'Escola
  Premis amb diverses categories, una de les quals dirigida a alumnat de batxillerat, sobre temes relacionats amb la percepció, anàlisi i producció en l'àmbit audiovisual.
 • Premi AMIT-CAT
  Convocat per l'Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-CAT),  adreçat a reconèixer el millor treball de recerca en temes que se centrin sobre la dona i les seves aportacions a la ciència i la tecnologia.
 • Premi LCI Barcelona
  Premi al millor Treball de Recerca vinculat a les àrees de formació de LCI Barcelona: disseny, innovació i creativitat.