• Imprimeix

Pràctiques compartides

 • Servei comunitari a l'Institut Mediterrània del Vendrell

  Els alumnes de l’Institut Mediterrània del Vendrell ofereixen un servei consistent en la realització d’una audició musical i un recital de poemes amb lectura conjunta dels alumnes i els avis, prèviament treballats per les dues parts.Simultàniament a aquestes dues activitats es realitzarà una projecció audiovisual de fotografies personals aportades pels alumnes i els avis i àvies participants en el projecte.

 • Servei comunitari a l'Escola Sagrada Família de Santa Perpètua de la Moguda, Barcelona

  El projecte de mediació ens permet treballar el conflicte com a una eina positiva: l’existència del conflicte i afrontar-lo té una potencialitat educativa que val la pena aprofitar. Hem de preparar els nostres alumnes perquè sàpiguen gestionar els conflictes que es trobaran en la nostra societat, rica i diversa.

 • Servei comunitari a l'Institut Seròs de Seròs, Lleida

  El projecte desenvolupat consisteix en una cursa, aquest any per recaptar fons per construir pous d’aigua, amb l'objectiu d'evitar que els nens faltin a escola per anar-la a buscar a
  punts llunyans.

 • Servei comunitari a l'Institut El Sui de Cardedeu

  El projecte desenvolupat amb col·laboració de dues residències d'avis: Rumy i Maranatha en el que hi participen tots els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut El Sui de Cardedeu donant servei durant tot el curs escolar a ambdues residències.

 • Servei comunitari a l'Escola Joan Pelegrí de Barcelona

  A la classe de ciències socials els alumnes aprenen els continguts d’història presents al Museu d’Arqueologia (MAC-BCN). A més es preparen com fer una presentació ja que després hauran de fer de guies del Museu.

 • Blog Servei Comunitari – Col·legi Pare Enric d’Ossó

  Els alumnes de 3r i 4t d’ESO han desenvolupat diferents Serveis Comunitaris o activitats d’Aprenetatge-Servei.  Totes aquestes experiències s’han anat recollint en un Blog.

 • Trenquem el silenci!

  Trenquem el silenci! és un programa de la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.  Aquí es mostra el treball fet a l'INS Salvat Papasseit  mitjançant l'APS dins les matèries curriculars: Matemàtiques, Ciències socials, Educació Musical, Llengua Catalana i Educació visual i plàstica. El servei es concreta en un acte de sensibilització al barri de la Barceloneta.

 • Servei comunitari a LLeida

  L'associació de discapacitats físics Aspid i els alumnes de 4rt d'ESO de l'IES Ronda promouen l'accessibilitat en comerços. Estudiaran 150 botigues de Cappont i Pardinyes

 • Fitxa model de pràctica compartida

  Per tal de compartir les pràctiques que es van generant als diferents territoris, en aquest espai hi trobareu un model de fitxa amb l'objectiu de facilitar-ne el recull