• Imprimeix

Classe sense fum

Classe sense fum és un programa de prevenció del tabaquisme adreçat als alumnes de 1r i 2n curs d’educació secundària obligatòria.

El programa parteix del compromís de tot un grup classe de no fumar durant un període de temps no inferior als sis mesos dins del curs escolar. Al llarg d’aquest període, els professors reforcen regularment la decisió dels alumnes fent un seguiment del compliment del seu compromís (podeu consultar la Guia didàctica per al professorat

 

Inscripció

Els centres interessats a participar en el concurs han d'emplenar aquesta sol·licitud de preinscripció abans del 31 d'octubre de 2018. Després d’haver enviat la sol·licitud, els centres reben un correu de resposta amb l’enllaç a l’aplicació del Programa que permet fer la inscripció del grup i el seguiment. Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs i el calendari.

Documentació de suport

Activitats complementàries

Save

Entorn saludable

La importància de crèixer i desenvolupar-se en un entorn saludable.

Conscienciació en l'entorn familiar

Guia Connecta amb els teus fills. "Quan als pares ens preocupa el tabac": La Generalitat de Catalunya, a la pàgina drogues.gencat.cat ha publicat diverses guies d'orientació a les famílies, una de les guies fa referència al consum del tabac.

Els avantatges dels bons hàbits

"Campaign for Tobacco-Free Kids": La Campanya per a Nens Lliures de Tabac coordina activitats per implementar mesures efectives per reduir el consum de tabac. A la pàgina web hi ha diversos recursos i articles que poden ser útils per desenvolupar activitats de prevenció.

Aplicatiu per a centres participants

Indicacions per entrar a l'aplicatiu