Els Departaments d'Ensenyament i de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, aquest últim mitjançant la Secretaria General de l'Esport, impulsen el Pla català d'esport a l'escola adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves, tant els nens com les nenes, els nois i especialment les noies, en activitats físiques i esportives en horari no lectiu en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l'adquisició d'hàbits saludables.

Enllaços d'interès

 • Càpsules audiovisuals d'Esport Escolar - 2015

  Hi podeu trobar tretze capítols de la sèrie d’Esport Escolar que  pretenen mostrar iniciatives i activitats relacionades amb l’esport escolar promogudes des de la Secretaria General de l’Esport. La sèrie destaca els valors d’aquestes activitats i els beneficis, tant a l'àmbit de salut com de cohesió social.

 • L'Esport escolar als mitjans de comunicació. Ràdio

  Hi podeu trobar informacions rellevants sobre l’educació i l’esport publicades a la ràdio.  “La Xarxa de comunicació local” i la Secretaria General de l’Esport  participa, mitjançant l’Àrea d’Esport Escolar, en el programa “en joc” que emet aquesta xarxa de comunicació local els dissabtes al vespre, cada quinze dies, i que conté un apartat d’esport escolar.

 • Secció Esportiva Escolar de l' AMPA

  Hi podeu trobar la documentació necessària i els tràmits que s'han de fer per a la constitució de la Secció Esportiva Escolar de l'Ampa, així com la normativa de referència.

 • Associacions esportives escolars

  Hi podeu trobar la documentació necessària i els tràmits que s'han de fer per a la constitució de les Associacions esportives escolars, la seva inscripció al Registre d'Entitats Esportives, així com la normativa de referència.