• Imprimeix

Col·laboracions

Entitats col·laboradores

 • La Roda Fundació

  La Roda Fundació

  Impulsa el teatre social i de l'oprimit amb els projectes Actuem! i Deslimita'm destinats a joves d'entre 12 i 18 anys en risc d'exclusió social.

 • Projecte Emer

  Projecte Emer

  Projecte Emer és el nom general d’un projecte de sensibilització social que consisteix a difondre coneixements de qualitat a través d’activitats adreçades a infants i adolescents, amb l’objectiu de prevenir els riscos davant d’emergències a partir del minut zero. Emer ofereix gratuitament als centre educatius d’ensenyament primari i secundari dues activitats alineades amb els objectius dels Plans Educatius d’Entorn: Contes d’emergènciesHistòries de Sara.

 • Fundació privada Pere Closa

  Fundació privada Pere Closa

  Entitat gitana que treballa per a la formació i la promoció del poble gitano a Catalunya. Aquesta organització ofereix gratuitament als centre educatius d’ensenyament primari i secundari dues activitats alineades amb els objectius dels Plans Educatius d’Entorn: Contes Rromane i Qui som els Rroma?.

 • Secretariado Gitano

  Secretariado Gitano

  La Fundació Secretariado Gitano és una entitat social sense ànim de lucre que presta serveis per al desenvolupament de la comunitat gitana a tot el territori espanyol i en l'àmbit europeu. La seva activitat va començar en els anys 60, si bé la seva constitució com a Fundació es va produir l'any 2001.

 • Universitat de Vic

  Universitat de Vic

  L'alumnat de les diplomatures de Mestre d'Educació Infantil, Mestre d'Educació Primària, Mestre d'Educació Especial, Mestre de Llengües Estrangeres i Mestre d'Educació Física poden col·laborar com a monitors dels TEA (Tallers d'Estudi Assistit) en centres educatius de la comarca d'Osona que formen part d'un Pla educatiu d'entorn. També s'ofereix la possibilitat de participar als TEA a l'alumnat de les llicenciatures de Psicopedagogia i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

Associacions de mares i pares

 • Federació d'associacions de Mares i Pares d'alumnes de Catalunya

  Federació d'associacions de Mares i Pares d'alumnes de Catalunya

  Moviment associatiu de pares i mares que pretén ésser l’òrgan de relació i de coordinació entre les associacions que la integren amb l’objectiu de potenciar les seves possibilitats d’actuació i facilitar l’òptima consecució dels propòsits fixats en els seus respectius Estatuts.

 • Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya

  Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya

  La Federació d'Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya està formada per gent (APA's) d'arreu, amb ideologies i procediments socials ben diferents. Tenen un punt comú, "l'aprenentatge d'ensenyar-educar", amb la finalitat d'aconseguir una millor qualitat de l'Ensenyament Públic del país.