• Una gran setmana de Sant Jordi!

  A Vila-seca s'ha aprofitat la celebració de Sant Jordi per donar a conèixer a la població el Projecte d'Àmbit Comunitari d'Impuls a la Lectura. S'ha presentat el lema Vila-seca x la lectura que té per objectiu aconseguir la implicació dels alumnes, de les seves famílies i de la comunitat educativa, en general, en posar en valor la lectura.
   

 • Projecte d'Àmbit Comunitari d'Impuls a la Lectura

  En el marc del PEE, Sant Vicenç dels Horts ha endegat un Projecte d'Àmbit Comunitari d'Impuls a la Lectura que vol consolidar les activitats de foment de la lectura que ja es duen a terme i incorporar-ne de noves per poder abastar altres segments del teixit social del municipi

 • Servei comunitari

  Nou apartat de la secció Comunitat educativa. Inclou l'Aprenentatge Servei, proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte

Presentació

Els Plans educatius d’entorn són una proposta educativa  que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives , coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.


Congressos

5è Congrés Educació i Entorn: "Aprendre X Participar X Aprendre"

6è Congrés Educació i Entorn: "Llegint, creixem"

 

Localització

Enllaços d'interès

 • La Roda Fundació

   impulsa el teatre social i de l'oprimit amb els projectes Actuem! i Deslimita'm destinats a joves d'entre 12 i 18 anys en risc d'exclusió social.