• Imprimeix

Dia internacional de l'educació no sexista

VII Jornada amb motiu del Dia internacional de l’educació no sexista: Eduquem en les relacions afectives lliures de violència

El Departament d’Ensenyament amb l’Institut Català de les Dones va organitzar, per setè any consecutiu al voltant del dia 21 de juny, la jornada amb motiu de l’educació no sexista. Va estar dedicada a analitzar la feina feta i la feina que queda per fer en l’àmbit educatiu, seguint el mandat de la Llei 5/2008, de 24 d’abril, del dret de les dones a eradicar la violència masclista, incorporant la coeducació com a element fonamental en la prevenció de la violència. Altrament, la jornada vol ser un intercanvi d’experiències coeducatives que es duen a terme tant en l’àmbit de l’aula com del centre i de la comunitat educativa.

Els objectius de la jornada van ser:

  • Commemorar el Dia internacional de l’educació no sexista i el 10è aniversari de la Llei 5/2008 dels drets de les dones per eradicar la violència masclista
  • Reflexionar sobre com educar en les relacions afectives lliures de violència
  • Intercanviar experiències igualitàries i coeducatives dutes a terme en centres educatius

La jornada va tenir lloc el dimarts 26 de juny de 9 a 14.30h a la sala d’actes de la Casa del Mar de Barcelona. Carrer d’Albareda, 1-3, 08004 Barcelona (veure mapa)

Adreçada a tots i a totes les docents de les diferents etapes educatives i ensenyaments i també oberta a altres professionals que hi tinguin interès.