• Imprimeix

Lectures

 

CI-CM

El viatge. Francesca Sanna Edició: La Petita Impedimenta, 2016. En aquest conte es relata en primera persona el tortuós periple que emprendrà una família per escapar dels horrors de la guerra per a poder formar una nova llar.

 

CI

Un nuevo hogar para Totoy. ACNUR. Aquest conte tracta el tema dels infants refugiats a l’Equador.

 

CS

En Roc i l’escala de les portes secretes. Eulàlia Canal Pagès Editors, 2016 Lectura, a partir de 10 anys . “Aquesta és una història bonica d’amistat i solidaritat, una manera senzilla i entenedora de parlar dels refugiats amb nens i nenes” Recomanat per Silvia Cantos.

 

CS-1rd’ESO

 

Quan el meu pare era un arbust. Aquest libre de Joke van Leeuwen descriu el viatge en solitari d’una nena per fuig de la guerra al seu país.

 

ESO

El diari d’Ana Frank. Aquest diari és la història real que va escriure una noia jueva entre els tretze i els quinze anys, durant la Segona Guerra Mundial a Holanda.

 

 

ESO

Història de amor a Sarajevo Aquest llibre de Jaume Benavente mostra, des de la perspectiva de la protagonista, com els habitants de la ciutat esdevenen víctimes innocents d'una guerra i d'una persecució ètnica només pel fet de ser diferents uns dels altres.