• Imprimeix

Dia Mundial de la Sida 2015

Amb motiu del Dia Mundial de la SIDA i recollint l’esperit de l’Acord nacional per afrontar l’epidèmia del virus de la immunodeficiència humana a Catalunya i lluitar contra l’estigma relacionat amb aquest virus, signat el passat 12 de febrer de 2014 en el Parlament de Catalunya, el Departament d’Ensenyament dins del marc curricular de l’educació afectiva i sexual dóna suport a la Campanya #LlaçosPerLaSida promoguda des del Comitè 1r de desembre (Plataforma Unitària d’ONG Sida de Catalunya).

 


Recursos educatius per treballar l’educació afectiva i sexual com a eina preventiva i lluitar contra l’estigmatització i la discriminació

  • Frenem la SIDA. http://www.xplorehealth.eu/ca/media/frenem-la-sida: Recursos multimèdia i minijocs per treballar la prevenció del VIH. Com ens infecta el VIH i com actuen els fàrmacs existents per controlar la infecció? En aquest joc hauràs de tractar un pacient infectat pel VIH i per això hauràs de superar quatre fases amb preguntes i minijocs per poder controlar la infecció.
  • Epidèmia The Game. Fundació lluita contra la SIDA. http://www.epidemiathegame.com/#!el-joc/cjg9: Una aplicació solidària per a mòbil per treballar la prevenció contra el VIH i les ITS i col·laborar en la recerca d’aquestes malalties.

 


Enllaços d'interès