• Imprimeix

Materials didàctics

 • Joana Raspall (1913-2013)

  Joana Raspall (1913-2013)

  Publicació de la Institució de les Lletres  Catalanes que ret homenatge  a l'escriptora i bibliotecària Joana Raspall. Com és habitual ja en tots els volums de la col·lecció Homenatge, en primer lloc hi podem trobar el perfil biogràfic i literari de Joana Raspall que ens en fa Margarida Prats. A la segona part s'han inclòs una selecció de poemes i fragments de títols de Raspall com Diamants i culs de got, El Calaix del mig o El vell rellotge.

 • Divuit poemes de Nadal i un de Cap d'Any

  Divuit poemes de Nadal i un de Cap d'Any

  Recull de nadales infantils de Joana Raspall, il·lustrat per Ignasi Blanch. La majoria dels poemes són inèdits, i tots són aptes per recitar dalt d'una cadira i es presten a ser musicats. Està adreçat a infants d'entre set i dotze anys.

 • Batec de paraules. Poesia lírica completa

  Batec de paraules. Poesia lírica completa

  Edició que conté tota la poesia lírica que Joana Raspall va editar entre 1991 i 2010 en els cinc títols: Ales i camins, Llum i gira-sols, Arpegis, Instants i Jardí vivent. També hi incorpora 191 poesies inèdites seleccionades per l'autora amb motiu del centenari del seu naixement, que ha volgut oferir als seus lectors.

 • Joana de les paraules clares

  Joana de les paraules clares

  Aquest conte, editat per El Cep i la Nansa edicions amb motiu de l'Any Raspall, és un viatge per la vida de l'escriptora que estima les paraules i que ens ha regalat poemes bonics i divertits durant tants i tants anys.

 • Obres de Joana Raspall a Biblioteques de Barcelona

  Obres de Joana Raspall a Biblioteques de Barcelona

  Selecció d'obres de Joana Raspall que es troben a les biblioteques de Barcelona.

 • El reflex de tota un a vida

  El reflex de tota un a vida

  El Mirall de Ràdio Sant Feliu entrevista Joana Raspall.

 • JClic Joana Raspall

  JClic Joana Raspall

  Activitat JClic dedicada a la figura de la Joana Raspall amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement. Conté activitats per a l'educació infantil i primària. Els dibuixos i les veus corresponen a alumnes de l'escola Brasil de Barcelona i de l'escola Sant Josep-El Pi de L'Hospitalet de Llobregat.

 • Joana Raspall, una vida de llibre

  Joana Raspall, una vida de llibre

  La narració de la biografia de la Joana Raspall als alumnes de les escoles que visiten la biblioteca és un dels actes programats per la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès. Expliquem als infants la trajectòria de vida de la Joana Raspall i el seu pas per la biblioteca de Vilafranca durant una època tan dura com va ser la Guerra Civil.


 • Cançons sobre poemes de Joana Raspall

  Cançons sobre poemes de Joana Raspall

  Recull de cançons fetes a partir dels poemes de la Joana Raspall

 • Auca de Joana Raspall

  Auca de Joana Raspall

  Auca dedicada a la vida i l'obra de l'escriptora.