• Imprimeix

Actes

Novembre i desembre de 2013

Les escoles llegeixen Salvador Espriu a la biblioteca

Al novembre i desembre de 2013, alumnes de tres escoles de primària i d'un centre de formació d'adults que porten el nom Salvador Espriu, dels municipis de Granollers, Montgat, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa, van realitzar, a les  biblioteques dels seu municipi, lectures de textos de l'escriptor, per celebrar el centenari del seu naixement. Aquesta experiència que s'emmarca en els actes de l'any Espriu, ha estat coorganitzada per la Diputació de Barcelona i el Departament d'Ensenyament.

 

 


17 de juny de 2013

Presentació del llibre Antologia poètica de Salvador Espriu

Acte de presentació del llibre Antologia poètica de Salvador Espriu, fruit de la reedició d'un llibre publicat per l'Institut Salvador Espriu de Salt l'any 1983, a cura d'Antoni Puigvert. Aquesta reedició incorpora unes pàgines amb traduccions d'un poema a diverses llengües per deixar constància de la multiculturalitat de l'alumnat del centre.

L'acte tindrà lloc el 17 de juny a les 18:30 h a la Casa de Cultura de les Bernardes de Salt.

Organitza: Institut Salvador Espriu de Salt amb el suport de l'Ajuntament de Salt

 

 


27 de maig de 2013

Homenatge de la comunitat educativa a Salvador Espriu

El passat dilluns, 27 de maig, el teatre Romea de Barcelona esdevingué l'espai d'un particular homenatge de la comunitat educativa cap a Salvador Espriu. L'espectacle, dirigit per Martí Torras i presentat per Xavier Grasset, se centrà, en el seu gruix, a mostrar els treballs d'un seguit de centres que han treballat, des d'alguna branca artística, l'obra de Salvador Espriu. Un dels moments clau va ser la lectura de la "Carta als mestres" que Espriu va dirigir als docents catalans amb motiu dels actes de l'Escola d'Estiu de Barcelona de 1981i que, recentment, ha estat enviada a tots els centres educatius amb motiu de l'Any Espriu.

Nota de premsa

Article sobre l'homenatge

Més informació sobre l'acte

 


26 d'abril de 2013

Jornada pedagògica Salvador Espriu

La jornada acadèmica de reflexió al voltant de l'obra de Salvador Espriu i a la recepció de la seva lectura entre els joves va tenir lloc el 26 d'abril de 2013  al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar. Va estar organitzada pel Departament d'Ensenyament i Institució de les Lletres Catalanes amb la col·laboració del Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Volem expressar el nostre agraïment a tos els centres que s'han interessat a presentar una comunicació.

Accés a tota la informació de la jornada