• Imprimeix

Centres

 

 

Us convidem a participar amb el vostre alumnat a la commemoració de l’any Pilarin Bayés. Llegiu les rondalles que us presentem, il·lustreu-ne alguna amb els dibuixos dels vostres alumnes i ens els feu arribar en pdf a anypilarin@xtec.cat,  amb el nom de l’escola i el curs del grup d’alumnes que ha realitzat els dibuixos.

 Si teniu altres tipus d'activitats o treballs inspirats en l’obra de la Pilarin Bayés, publicats a Internet, podeu comunicar-nos-ho. Cal que ens faciliteu l’adreça web (URL).

 

El Palau Robert organitza, a partir del 19 d'abril, una exposició dedicada a la il·lustradora Pilarin Bayès. Està previst fer visites guiades per a les escoles d'educació infantil i primària i els instituts d'educació secundària. Els centres interessats ja poden contactar amb el telèfon 670 036 081 per programar les visites.

"Pilarin, 50 anys dibuixant per a tots".  Guió de la visita autoguiada per a l'alumnat del cicle formatiu d'arts plàstiques i disseny i del batxillerat artístic.

 

Si voleu conèixer més sobre la Pilarin podeu visitar la web http://pilarin.cat/.

 

 

Desè premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes

Editorial Mediterrània convoca el Desè premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. El tema proposat per aquesta convocatòria és Saber guanyar, saber perdre: contes d’esport.

Data límit de lliurament d’originals: 21 de febrer de 2013

 

 

En una terra, més aviat llunyana i poc coneguda, diuen que hi havia un rei que tenia tres fills. També tenia molt mal a la cama. Tant, que amb prou feines si podia caminar...

En temps del gloriós rei Jaume hi havia a la vila de Perpinyà, al Rosselló, un trobador d'anomenada, músic i poeta alhora, que tenia molta traça a fer unes belles composicions...

Heu de saber que una vegada, quan sant Pere encara no feia de porter del cel, i no duia aquella clauarra de la porta i el llibre gros on figuren tots els qui hi poden entrar i tots els que per les seves malifetes...

 

 

 
Escola Verntallat (Vall d'en Bas)
Escola Santa Susanna (Maresme)
 
Escola de Ponts (Lleida)


Escola Sol Naixent (Cubells. Lleida)
 
Escola el Brot (St. Joan Despí)
Escola Forn d'Anells (Fornells de la Selva)
 
   Col.legi Badalonés (Badalona)
 

 

Col·legi Claret (Barcelona)

Celebrem l'any Pilarin Bayés


Escola Cèsar August (Tarragona)

Tot els alumnes esparàvem amb molta il·lusió...


Escola Monsenyor Gibert (Sant  Fruitós de Bages)


Escola Josep M. Xandri (Sant Pere de Torelló)

L'escola amb imatges de la Pilarin


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save