• Imprimeix

Any Joan Maragall

Jornada Joan Maragall

Aquest apartat vol donar difusió als professionals de l'ensenyament de les accions que desenvolupa el Departament en relació al tractament i ús de les llengües en el sistema educatiu a Catalunya, així com difondre orientacions, informacions, documetació i recursos per ajudar-los en el treball amb l'alumnat.

La Jornada Joan Maragall, adreçada al professorat de Llengua Catalana i Literatura, es va celebrar divendres 29 d’abril de 2011, a l’Ateneu Barcelonès.

Els actes programats van constituir una aportació sobre l’obra de Joan Maragall des de la perspectiva d’especialistes destacats i des del debat a l’entorn de la recepció de la seva lectura entre els lectors joves. També hi va haver lloc per a les aportacions de professorat i alumnes mitjançant la presentació de comunicacions al voltant d’estudis, experiències d’aula i propostes didàctiques. L’organització de la Jornada va ser a càrrec del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb l’Ateneu Barcelonès. L’actuació musical de Miquel Pujadó i la visita guiada a l’exposició Joan Maragall, la paraula il·luminada van completar els actes.
 
Comunicacions presentades a la Jornada

Per ordre alfabètic del cognom d’autors i autores.