• Imprimeix

Als centres...

MLA 2014

Entrega de premis

 El 20 de febrer a la cerimònia de lliurament que se celebrarà en el marc de l'ITworld Edu 6

Els dispositius mòbils han canviat la manera d’entendre la informació digital. Professors i alumnes aprofiten aquesta tecnologia per portar-la a les aules i innovar en els processos d’ensenyament i aprenentatge.

Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la GSMA convoquen l'edició dels Mobile Learning Awards 2014 dins del programa mSchools. En aquesta segona edició hi haurà dues modalitats, una  adreçada a l’alumnat i l'altra al professorat dels centres educatius de Catalunya. 

Si esteu experimentant amb les possibilitats educatives dels dispositius mòbils (netbooks, tauletes o telèfons) al vostre centre, animeu-vos a participar als Mobile Learning Awards 2014!

Experiències d’ús educatiu dels dispositius mòbils

L’objectiu d’aquesta modalitat és premiar experiències innovadores d’ús educatiu dels dispositius mòbils, que mostrin el potencial d’aquests dispositius per a l’aprenentatge, l’organització, la convivència o la comunicació amb les famílies.

Qui pot participar-hi?

Aquesta convocatòria va adreçada als equips directius i al professorat dels centres educatius de Catalunya que hagin, o estiguin desenvolupant, una experiència mLearning.

Com participar-hi?

Els participants han de realitzar i publicar una presentació multimèdia de l’experiència real de centre o d’aula que descrigui el seu procés de disseny, desenvolupament i avaluació.

Bases

Consulteu les bases per a saber els detalls del concurs.

Premis

1r premi: 3000 euros en un xec regal.
2n premi: 1500 euros en un xec regal.
3r premi:  1500 euros en un xec regal.
2 accèssits: 500 euros en un xec regal.

 

Micronarració audiovisual: L’escola del demà

L’objectiu d’aquesta modalitat és premiar la creativitat de l’alumnat imaginant “l’escola del demà”, mitjançant una micronarració audiovisual que faci ús d’una tècnica narrativa del mitjans digitals.

Qui pot participar-hi?

Aquesta convocatòria va adreçada als alumnes dels centres educatius de Catalunya.

Com participar-hi?

Cal presentar una micronarració audiovisual, de 3 minuts com a màxim, enregistrada amb un dispositiu mòbil (netbook, tauleta o telèfon mòbil) i editada segons uns requisits formals establerts a les bases del concurs. Els participants hauran d’imaginar l’impacte de la tecnologia mòbil a l’educació en un futur pròxim. Es podrà treballar amb qualsevol gènere i tècnica narrativa a partir del tema “L’escola del demà”, fent una descripció del potencial i dels usos eficients de les tecnologies mòbils.

Bases

Consulteu les bases per a saber els detalls del concurs

Premis per a cadascuna de les quatre categories:

1r  premi: Tauleta Galaxy Tab 3 de 10” (o similar), funda protectora  i certificat de finalista per a cada membre de l'equip guanyador (alumnes i professor).
2n premi: Tauleta Galaxy Tab 3  de 7” (o similar), funda protectora i certificat de finalista per a cada membre de l'equip guanyador (alumnes i professor).
3r premi: Certificat de finalista per a cada membre de l'equip guanyador (alumnes i professor).

 

Save

MLA2014

MLA 2014 - termini

El termini de presentació de treballs va finalitzar el dia 9 de febrer de 2014.

El lliurament de premis es realitzarà el dia 20 de febrer en el marc de l'ITworldEdu6.

Agraïm als centres la seva participació.

Col·laboradors

Logotip de la Generalitat de Catalunya

Logotip de l'Ajuntament de Barcelona

Logotip GSMA. Mobile World Congress

MLA 2014 - organitzadors

Logotip Mobile World Capital. Barcelona