• Imprimeix

Scratch Challenge

Objectiu

L’objectiu del concurs Student Awards – Scratch Challenge és fomentar l’aprenentatge de la programació, entre els docents i els alumnes, com a eina d’integració de les tecnologies a l’aula, mitjançant el desenvolupament de projectes a través del llenguatge Scratch, i premiar-ne les propostes​ ​més​​ reeixides.

 

Qui hi pot participar?

La convocatòria està oberta als centres educatius de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2017-2018 els​ materials​​ modulars​ ​de Scratch​ ​Challenge​ de​ manera​ parcial​ o ​total.

  • S’estableixen dues categories de participació corresponents als nivells educatius:
  1. Categoria​ de​​ Cicle​ Mig​​ i​ ​Superior​ de​ ​Primària​ ​(3r,​ ​4t,​ ​5è​ ​i​ ​6è)
  2. Categoria​ ​d’ESO​ ​(1r​ ​i​ ​2n) 

Per descobrir com pots participar, consulta les bases i annex del concurs.

 

Com participar-hi?

Els docents i alumnes participants han de presentar un projecte desenvolupat amb Scratch, basat en el repte d’aquesta convocatòria “​ De grans serem​..."

D’entre els projectes presentats a la primera fase, el jurat triarà els 40 equips finalistes (20 per categoria). Aquests passaran a la següent fase, on hauran de resoldre un nou repte plantejat en la cerimònia dels mSchools Student Awards.

 

Inscripció

La inscripció al concurs s’inicia el 16 d’abril de 2018 a les 12:00 hores i finalitza el 13 de maig de 2018 a les 12:00 hores.

 

Premis

Els premis als 6 equips guanyadors (3 equips per categoria) consistirà en la participació dels nois i noies premiats, junt amb 2 acompanyants familiars, a una jornada en el marc de les colònies dels mSchools TechCamp, ​que tindran lloc del 21 al 29 de juliol de 2018. En aquesta jornada es podran desenvolupar tallers relacionats en diferents aspectes del disseny i desenvolupament digitals de la mà d’experts convidats de la indústria mòbil.

Addicionalment es podran repartir altres premis per part dels patrocinadors de mSchools.