• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

Mobile History Map

Objectiu

L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de georeferenciació Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides.

L'enfocament del concurs d'enguany pretén promoure i potenciar el treball per projectes singulars, de qualsevol àmbit curricular i des de l'entorn més proper: al voltant del mateix centre o servei educatiu, la localitat, el barri i/o la comarca.

 

 

 

Qui hi pot participar?

La convocatòria està oberta a tos els centres educatius de Catalunya i als serveis educatius del Departament d’Ensenyament de Catalunya.

S’estableixen tres categories de participació corresponents als nivells educatius:

  1. Categoria per alumnes de Primària.
  2. Categoria per alumnes de Secundària (ESO, Batxillerat i Cicles formatius).
  3. Categoria adreçada a projectes presentats pels Serveis Educatius en nom dels alumnes dels centres col·laboradors en el projecte.

S’escolliran 13 equips finalistes en total: 6 de primària, 6 de secundària i un de serveis educatius. Aquests assistiran a la cerimònia dels Student Awards per a presentar els seus projectes i seleccionar-ne els guanyadors.

Per descobrir com pots participar, consulta les bases i annex del concurs. 

Inscripció

La inscripció al concurs s’inicia el 16 d’abril de 2018 a les 12:00 hores i finalitza el 13 de maig de 2018 a les 12:00 hores.

Durant aquest període, els docents podran anar creant i penjant els continguts segons les condicions esmentades en els bases per a cada categoria.

La inscripció al Concurs la faran els docents dels centres en nom de llurs alumnes i els serveis educatius en nom dels alumnes dels centres que participin en el projecte. No obstant l’anterior, els drets derivats de la presentació dels continguts seran de titularitat dels alumnes en el nom dels quals, el docent corresponent, hagi presentat els continguts.

Premis

Els premis a cada equip guanyador seran una càmera 360° i un lot de 5 ulleres de realitat virtual.

Addicionalment es podran repartir altres premis per part dels patrocinadors de mSchools.Save

Save

Save

Save

Save