• Imprimeix

App Education

Objectiu

L’objectiu del concurs ​ “mSchools Student Awards - App Education 2017-2018” és donar a conèixer els projectes creats per l’alumnat implicat en la proposta didàctica App Education (“Mobilitzem la Informàtica”, “APPliquem la Tecnologia”,​ ​ etc.)​ ​ dins​ ​ del​ ​ programa​ ​ “mSchools”​ ​ i ​ ​ premiar​ ​ les​ ​ propostes​ ​ més​ ​ reeixides.

 

Qui hi pot participar?

La convocatòria està oberta als centres educatius de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2017-2018 la proposta didàctica App Education (“Mobilitzem la Informàtica”, “APPliquem la Tecnologia”, etc.), promoguda en el marc del programa “mSchools”.

S'estableixen 2 categories de participació corresponents als nivells educatius:

  1. Categoria ESO
  2. Categoria Batxillerat i Cicles formatius

 

S’escolliran 48 equips finalistes en la categoria d’ESO i 20 equips en la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius per assistir a la cerimònia dels Student Awards per a presentar els seus projectes i seleccionar-ne els guanyadors.

Per descobrir com pots participar, consulta les bases i annex del concurs.

 

Inscripció

La inscripció restarà oberta de les 12:00 del 16 d'abril a les 12:00 del 23 de maig del 2018.

 

Premis

Es repartiran 11 premis en total: 7 premis entre les categories d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, un premi escollit pel públic, així com 3 mencions especials corresponent a les millors presentacions públiques.

El premi pels equips guanyadors consisteix en l’assistència a mSchools TechCamp, les colònies d’estiu que combinen activitats a l’aire lliure amb l’aprenentatge dels diferents aspectes del desenvolupament digital. Enguany, TechCamp tindrà lloc del 21 al 29 de juliol de 2018.

Addicionalment es podran repartir altres premis per part dels patrocinadors de mSchools.