• Imprimeix

Concurs App Education 2016

Objectiu

La finalitat del concurs App Education és donar a conèixer els projectes creats per l’alumnat implicat en aquesta proposta didàctica del programa mSchools i premiar les propostes més reeixides.

Qui pot participar?

Aquesta convocatòria està oberta als centres educatius de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2015-2016 la proposta didàctica d’App Education (“Mobilitzem la Informàtica”, “APPliquem la Tecnologia”, etc.). El centres podran presentar, com a màxim, un nombre total de projectes que no superi la xifra resultant de multiplicar per dos cada classe que tinguin seguint la proposta didàctica.  (1 classe = 2 projectes). Els projectes hauran de ser desenvolupats per un màxim de 5 alumnes.

Com participar-hi?

Les aplicacions presentades poden trobar-se en diferents estadis de desenvolupament, és a dir, no han d’estar necessàriament acabades. En qualsevol cas, caldrà presentar el projecte desenvolupat mitjançant el lloc web del grup que ha d’incloure, en una subpàgina específica identificada clarament amb el logo del programa mSchools, els materials següents:

 • Pòster de presentació de l’app
 • Presentació de les característiques de l’app
 • Vídeo promocional 40" - 1 minut'
 • Memòria del projecte que ha d’incloure la descripció de la idea, elements gràfics que mostrin el funcionament de l’aplicació i la previsió del model de negoci.
 • En cas que l’aplicació estigui totalment o parcial desenvolupada pot presentar-se el fitxer .apk corresponent.

La inscripció restarà oberta de l’1 al 25 de maig de 2016 a les 12:00.

Categories i subcategories

S'estableixen 4 categories de projectes:

 1. Internet de les coses, Robòtica i control de dispositius

 2. Oci i gestió personal

 3. Aplicacions educatives

 4. Serveis a la comunitat i ciutadania

Per a cada categoria s'estableixen 2 subcategories corresponents als nivells educatius:

 1. Subcategoria ESO

 2. Subcategoria Batxillerat i Cicles formatiu

Bases

Consulteu les bases per a saber els detalls del concurs.

Premis

S’estableix un premi per a cada categoria i subcategoria així com dues mencions especials corresponents a la millor presentació pública i a la millor comercialització. Els premis consisteixen en una estada a les colònies d’estiu mSchools TechCamp, dedicades al desenvolupament d’apps, que tindran lloc als mesos de juliol i agost. Amb caràcter previ a la celebració del Concurs es donarà més detall d’aquestes colònies.