• Imprimeix

Premis i concursos

 • 7è Concurs de Teatre Shakespeare del Trinity College London

  7è Concurs de Teatre Shakespeare del Trinity College London

  Per fomentar i promoure l’ús i la consciència de l'iidioma anglès, encoratjar el descobriment de la literatura com a una activitat creativa i incrementar l'ús del teatre a la classe d'anglès com una ajuda a la fluïdesa i creativitat. Adreçat a l'alumnat d'ESO.
  Termini per a registrar-vos fins al 31 d'octubre de 2017

 • IV Premi Ètica i Ciència per a centres d'ensenyament

  IV Premi Ètica i Ciència per a centres d'ensenyament

  Premi adreçat a centres de primària, secundària, batxillerat i formació professional, destinat a proporcionar reconeixement a projectes educatius que incorporin l'ètica en el debat dels alumnes al voltant de temes de ciència, recerca, salut i societat.

  Fins al 31 d'octubre de 2017

 • XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

  XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

  Iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i Obra Social "La Caixa", per promoure la lectura entre els alumnes de tot Catalunya.

  Fins al 3 de novembre de 2017

 • Concurs (RE)Imagina’t

  Concurs (RE)Imagina’t

  Orientat a impulsar la creació participativa, tot incentivant la implicació en la construcció de models comunicatius que encarin positivament les identitats de gènere.

  Fins al 10 de novembre

 • 11a convocatòria dels Premis dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la terra

  11a convocatòria dels Premis dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la terra

  Dirigit a tots els estudiants de batxillerat del conjunt dels INS de Catalunya, per premiar els millors treballs de recerca sobre aquesta temàtica.

  Fins al 20 de novembre de 2017

 • Segona edició del concurs Wisibilízalas

  Segona edició del concurs Wisibilízalas

  El Departament d'Enginyeries i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra presenta la Segona edició del concurs Wisibilízalas. L'objectiu d'aquest concurs és promocionar, entre alumnes d'educació secundària, el paper que la dona exerceix en les TIC, ja que sol ser minoritari respecte al de l'home.

  Inscripcions fins al 23 de novembre de 2017 

 • IV Concurs per a joves de cicle superior de primària

  IV Concurs per a joves de cicle superior de primària

  Concurs dirigit als alumnes del cicle superior de primària, que són cridats a desenvolupar un treball divulgatiu sobre les abelles.

  Fins a l'1 de desembre de 2017

   

 • IV Concurs de Fotografia d'Imatges de Física 2017

  IV Concurs de Fotografia d'Imatges de Física 2017

  Enguany es realitza la quarta convocatòria, adreçada a l’alumnat de física de 1r i 2n curs de batxillerat amb l’objectiu de fomentar l’interès per la física entre els joves, premiant l’enginy, la innovació i la capacitat artística i de comunicació dels participants i de les imatges presentades.

  Fins al 4 de desembre de 2017 a les 12:00

 • II Premios Fundación Endesa a la Ecoinnovación Educativa 2017-2018

  II Premios Fundación Endesa a la Ecoinnovación Educativa 2017-2018

  Fundación Endesa convoca estudiants de secundària, batxillerat i formació professional de grau mitjà i centres educatius a la segona edició d'uns premis que tenen l'objectiu d'identificar actituds innovadores i compromeses en la conservació ambiental.

  Fins al 15 de desembre de 2017

 • 6a edició Premi Llegim Ciència

  6a edició Premi Llegim Ciència

  La novel·la escollida enguany està basada en la vida de l’enginyer Nikola Tesla i parla de ciència, tecnologia, escriptura i imaginació.

  Fins al 15 de gener de 2018

 • Concurs Webs al Punt .cat

  Concurs Webs al Punt .cat

  Concurs de creació de pàgines web i apps per a nens i joves de tots els territoris de parla catalana, que té per objectiu fer que els joves passin de ser consumidors a creadors digitals. Per alumnes de 5è i 6è de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.

  Fins als 15 de gener de 2018

 • 2a edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  2a edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  L'ICIP convoca la segona edició del Concurs de Hip-hop per la Pau, que té per objectiu un any més donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau.

  Fins al 30 de gener de 2018

 • 12è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar

  12è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar

  Premi de narrativa en català dirigit als alumnes de centres educatius de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans.

  Lliurament de treballs fins al 2 de febrer de 2018

 • RoboCAT 2018

  RoboCAT 2018

  L'associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Platja d'Aro, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la FPdGi, us conviden a participar a la tercera edició de la RoboCATEl Campionat de Robòtica de Catalunya. El camp de competició de l'edició d'enguany s'inspira en la comarca de la Garrotxa. 

  Inscripcions fins al 28 de febrer de 2018

 • XV Premis el CAC a l'escola

  XV Premis el CAC a l'escola

  El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca els XV Premis el CAC a l'escola, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres escolars.

  Fins al 19 de març de 2018

 • 7è Premi Pissiganya de poesia escolar

  7è Premi Pissiganya de poesia escolar

  Premi de poesia en català adreçat als alumnes de centres educatius  de primària, secundària i batxillerat de tots els països catalans.

  Lliurament de treballs fins al 20 d'abril de 2018