• Imprimeix

Premis i concursos

Premis i concursos

 • Curtmetratges. Premis 2018 Llanterna Digital

  Curtmetratges. Premis 2018 Llanterna Digital

  Els Premis Llanterna Digital volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità a través de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre les llengües i s'adrecen especialment a tots els membres de les dues comunitats lingüístiques d'arreu del món.

  Fins al 30 d'abril del 2018

 • Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

  Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

  L'Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments és un concurs de fotografia i patrimoni adreçat als joves, que té per objectiu, apropar-los al patrimoni cultural i monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

  Inscripcions obertes fins a l'1 de maig de 2018

 • Premi Mans Unides de Relats per a nens i joves

  Premi Mans Unides de Relats per a nens i joves

  Aquest premi es convoca a fi d'estimular la participació de tots aquells menors d'edat que vulguin, a través d'un relat de ficció (conte, narració, poesia...), mostrar la realitat dels països del Sud. El tema únic d'aquesta edició serà: "Mans Unides, 60 anys de lluita contra la fam"

  El termini de presentació dels cartells es tanca el 4 de maig de 2018

 • Premis Mans Unides de Cartells per a nens i joves

  Premis Mans Unides de Cartells per a nens i joves

  Els treballs que es presentin a la 16a. edició d'aquest premi hauran de respondre a un tema únic: "Mans Unides i la lluita contra la fam". Podran participar col·legis, instituts, parròquies, hospitals i altres grups i associacions. 

  El termini de presentació dels cartells es tanca el 4 de maig de 2018

 • The Fonix. 11è. Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya

  The Fonix. 11è. Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya

  Vota el teu videoprojecte favorit i ajuda’ls a arribar a la gran final! Tant si heu participat en The Fonix 2018, com si no hi heu participat, del 23 d'abril al 4 de maig, podeu votar els vostres projectes preferits. The Fonix és un concurs escolar d’anglès dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa dels alumnes de primària, secundària i batxillerat i dels alumnes dels centres d’educació d’adults. 

 • Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Oberta la convocatòria de la tercera edició (curs 2017/2018). Adreçada als alumnes que finalitzen els CFGS de Direcció de Serveis en Restauració o Direcció de Cuina o el combinat de Restauració i Cuina.

  El termini finalitzarà el 6 de maig de 2018

 • XIII Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya

  XIII Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya

  La Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial convoca el XIII Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d’hostaleria de Catalunya.

  Es durà a terme a l’Escola Sant Ignasi de Barcelona el proper 10 de maig

 • Concurs Disseny d'Aprenentatge Híbrid UPF

  Concurs Disseny d'Aprenentatge Híbrid UPF

  El grup de recerca TIDE en Tecnologies per a l'Educació de la Universitat Pompeu Fabra Barcelona ha creat el concurs "Disseny d'Aprenentatge Híbrid" per tal de promoure la creació i compartició de dissenys d’aprenentatge híbrids mitjançant la plataforma ILDE/edCrumble.

  Termini fins al 27 de maig de 2018

 • XIV Premis Francesc Candel

  XIV Premis Francesc Candel

  Aquests premis estan destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant.

  El termini de presentació de propostes s’acabarà el 15 de juny de 2018

 • Premi Participa a l'Escola 2018

  Premi Participa a l'Escola 2018

  Premi per a les escoles o instituts que han dut a terme, durant el curs, experiències de participació en què l’alumnat s’hagi involucrat en la vida del centre.

  Sol·licitud oberta fins al 31 de juliol de 2018