• Imprimeix

Premis i concursos

 • 6a edició Premi Llegim Ciència

  6a edició Premi Llegim Ciència

  La novel·la escollida enguany està basada en la vida de l’enginyer Nikola Tesla i parla de ciència, tecnologia, escriptura i imaginació.

  Fins al 19 de gener de 2018

 • XL Premis Baldiri Reixac 2017-2018

  XL Premis Baldiri Reixac 2017-2018

  Els Premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla estan dirigits a projectes transversals d'escola, mestres i alumnes que fomentin la innovació pedagògica i la creativitat per resoldre els reptes que planteja la realitat de l'aula i impulsar la transformació educativa.

  Fins al 26 de gener de 2018

 • The Fonix 2018

  The Fonix 2018

  11è CONCURS D’ANGLÈS INTERESCOLAR DE CATALUNYA

  Concurs escolar d’anglès dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa dels alumnes de primària, secundària i batxillerat i dels alumnes dels centres d’educació d’adults.

  Fins al 30 de gener de 2018

 • 2a edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  2a edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  L'ICIP convoca la segona edició del Concurs de Hip-hop per la Pau, que té per objectiu un any més donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau.

  Fins al 30 de gener de 2018

 • VII Concurs Escolar Saló del Còmic

  VII Concurs Escolar Saló del Còmic

  En el marc dela 36a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, FICOMIC, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, convoca el VII concurs escolar del Saló Internacional del Còmic de Barcelona

  Inscripcions fins al 31 de gener

 • 4r Premi Xavier Batlle 2017

  4r Premi Xavier Batlle 2017

  L’Associació Catalana per a l’Excel·lència, QUALIcat, fidel al seu compromís de promoció de l’excel·lència en les organitzacions educatives convoca el 4r Premi a les Bones Pràctiques i a la Innovació Educativa amb el nom de Premi Xavier Batlle. 

  Presentació de la proposta fins al 31 de gener de 2018 

 • XLIX Olimpíada Internacional de Física

  XLIX Olimpíada Internacional de Física

  La Societat Catalana de Física anuncia la celebració de la fase catalana de la XLIX Olimpíada Internacional de Física. Aquesta fase se celebrarà el divendres 2 de febrer a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i permetrà escollir la vintena d’estudiants de batxillerat que formaran la delegació catalana que participarà en la fase espanyola, d’on sortiran els participants en les Olimpíades Internacional i Iberoamericana.

  Fins a l'1 de febrer de 2018

   

 • 12è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar

  12è Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar

  Premi de narrativa en català dirigit als alumnes de centres educatius de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans.

  Lliurament de treballs fins al 2 de febrer de 2018

 • 11è Premi Federico Mayor Zaragoza

  11è Premi Federico Mayor Zaragoza

  Concurs de creació de clipmetratges per a JOVES COMPROMESOS.

  L'edició d'aquest XI premi consisteix en l'elaboració d'un clipmetratge  de dos minuts de durada sobre els Drets Humans amb l'objectiu de motivar la reflexió dels joves envers la importància del respecte als drets humans i incentivar el seu compromís envers una cultura de pau. 

  Fins al 15 de febrer de 2018

 • II Concurs Escolar de Disseny de Videojocs Científics de Catalunya

  II Concurs Escolar de Disseny de Videojocs Científics de Catalunya

  La segona edició del concurs, organitzat per la Direcció General de Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb Eduscopi, vol posar el focus en la contribució de les científiques catalanes a la ciència. El concurs està adreçat a mestres i alumnes de 5è de Primària.
  Inscripcions fins al 16 de febrer de 2018

 • 37è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

  37è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

  Adreçat als alumnes de primària i d'educació especial, amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes.

  Fins al 16 de febrer de 2018

 • 19a edició del concurs de Fotografia Matemàtica de l'ABEAM

  19a edició del concurs de Fotografia Matemàtica de l'ABEAM

  L'Associació de Barcelona per a l'estudi i l'aprenentatge de les Matemàtiques (ABEAM) convoca l'actual edició del concurs de fotografia matemàtica per a professors, alumnes i PAS.

  Formulari d'inscripció obert fins al 23 de febrer de 2018

 • III Premi AMIT-Cat per a Treballs de Recerca del Batxillerat 2018

  III Premi AMIT-Cat per a Treballs de Recerca del Batxillerat 2018

  Per tercer any consecutiu des d'AMIT-Cat, convoquem el premi per a Treballs de recerca de batxillerat, adreçat a reconèixer el millor treball de recerca en temes que se centrin sobre la dona i les seves aportacions a la ciència i la tecnologia.

  Fins al 26 de febrer de 2018

 • IX Edició Festival de Clipmetratges Mans Unides

  IX Edició Festival de Clipmetratges Mans Unides

  Concurs de vídeo escolar per conscienciar l'alumnat sobre el problema de la fam. Els clipmetratges són vídeos d'un minut per canviar el món, punts de vista que es difonen fàcilment per Internet.

  Fins al 26 de febrer de 2018

 • RoboCAT 2018

  RoboCAT 2018

  L'associació El Racó dels Robotaires, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Platja d'Aro, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i la FPdGi, us conviden a participar a la tercera edició de la RoboCATEl Campionat de Robòtica de Catalunya. El camp de competició de l'edició d'enguany s'inspira en la comarca de la Garrotxa. 

  Inscripcions fins al 28 de febrer de 2018

 • Europeana #edTech Challenge

  Europeana #edTech Challenge

  Premi a les millors idees que reutilitzin el contingut Europeana de llicència oberta per a l'aprenentatge innovador.

  Fins al 28 de febrer

 • I Concurs PUM! Ciberbullying

  I Concurs PUM! Ciberbullying

  L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya convoca el I Concurs de Foto-Còmics PUM! Ciberbullying entre totes les escoles de Catalunya.

  Fins al 15 de març de 2018

 • Premi DIALOGA

  Premi DIALOGA

  La Facultat de Dret d’ESADE, mitjançant el Grup de Recerca en Conflict Management, i el Col·legi de Notaris de Catalunya, en el marc de les seves activitats de difusió i promoció de la resolució alternativa de conflictes, presenten la 5a Edició del Premi DIALOGA, destinat als centres educatius i als alumnes de 1r de batxillerat i 4t d'ESO.

  Període d'inscripció des de novembre 2017 a març 2018

 • XV Premis el CAC a l'escola

  XV Premis el CAC a l'escola

  El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca els XV Premis el CAC a l'escola, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de fomentar la competència en comunicació audiovisual als centres escolars.

  Fins al 19 de març de 2018

 • Premi FIC-CAT, Festival Internacional de Cinema en Català 2018

  Premi FIC-CAT, Festival Internacional de Cinema en Català 2018

  El FIC-CAT, Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada és una iniciativa de l'àmbit cinematogràfic que neix l'any 2008 amb la voluntat de posar a l'abast dels i de les cineastes de Catalunya l'oportunitat de projectar les seves pel·lícules. Inclou una categoria per a centres educatius d’infantil, primària i secundària.

  Fins al 25 de març de 2018

 • 7è Premi Pissiganya de poesia escolar

  7è Premi Pissiganya de poesia escolar

  Premi de poesia en català adreçat als alumnes de centres educatius  de primària, secundària i batxillerat de tots els països catalans.

  Lliurament de treballs fins al 20 d'abril de 2018

 • Nova Edició de la Llum de les Ones

  Nova Edició de la Llum de les Ones

  Concurs de relats curts o poemes de ficció climàtica, d'inspiració fotònica i premi musical adreçat a estudiants d'ESO, batxillerat i cicles formatius. En català, castellà o anglès.

  Termini obert fins al 23 d'abril de 2018

 • Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Oberta la convocatòria de la tercera edició (curs 2017/2018). Adreçada als alumnes que finalitzen els CFGS de Direcció de Serveis en Restauració o Direcció de Cuina o el combinat de Restauració i Cuina.

  El termini finalitzarà el 6 de maig de 2018