• Imprimeix

Premis i concursos

Premis i concursos

 • Convocatòria XVIII Premio Giovanni Pontiero

  Convocatòria XVIII Premio Giovanni Pontiero

  El Centro de Língua Portuguesa, Barcelona Camões, i la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB convoquen la concessió del premi a la millor traducció al castellà.

  El termini de presentació finalitza el 10 de setembre de 2018

 • Concurs de cartells SC18

  Concurs de cartells SC18

  La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació convoca els concurs de cartells de la Setmana de la Ciència, amb l’objectiu de seleccionar el cartell representatiu de la 23a edició.

  El termini màxim de presentació serà el proper dia 12 de setembre

   

 • IV Edició Premi "Aprenentatge Servei 2018"

  IV Edició Premi

  Proposta per reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que integren l'aprenentatge dels estudiants amb accions solidàries destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat.

  Convocatòria oberta fins al 30 de setembre de 2018

 • Ara anem caminant a l'escola!

  Ara anem caminant a l'escola!

  La Fundació Mapfre i Stop accidentes, s'uneixen per posar en marxa aquest concurs, amb l'objectiu de desenvolupar activitats participatives de sensibilització, davant la problemàtica dels accidents de trànsit i les seves conseqüències. Els centres participants opten a un suport econòmic en funció dels reconeixements obtinguts pels seus treballs.

  Inscripció oberta fins al 15 d'octubre de 2018

 • Concurs booktrailers per a joves de 14 a 18 anys

  Concurs booktrailers per a joves de 14 a 18 anys

  El Departament de Cultura a través del Servei de biblioteques ha convocat el 5é concurs de booktrailers adreçat als joves de 14 a 18 anys, que consisteix en la realització d’un vídeo publicitari de presentació de l’argument d’un llibre, amb la finalitat que capti l’ interès del lector. Es premiarà el millor vídeo en cadascuna de les categories següents: millor booktrailers, millor guió, booktrailer més creatiu, booktrailer més votat pel públic, premi especial Viquilletra i premi especial al millor booktrailer de tema fantàstic.

  Termini per participar fins al 26 d'octubre de 2018 

 • 12a edició dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra

  12a edició dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra

  COLGEOCAT convoca una nova edició dels premis als millors treballs de recerca sobre un tema de Geologia i Ciències de la Terra. El concurs està dirigit a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya.

  Termini de presentació obert fins al 31 d'octubre de 2018

 • Premi Narcisa Freixas 160 anys

  Premi Narcisa Freixas 160 anys

  Convocatòria del premi d’interpretació “Narcisa Freixas 160 anys”, adreçat a l’alumnat de grau professional i d’ensenyaments no reglats de música. Podran participar-hi alumnes de conservatoris, centres de grau professional, centres integrats i escoles de música autoritzats pel Departament d’Ensenyament.

  La inscripció es durà a terme entre el 5 de novembre de 2018 i el 18 de gener de 2019

 • Premi Llegim Ciència

  Premi Llegim Ciència

  Setena edició del Premi Llegim Ciència (PLC), convocat per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic. Amb aquest premi es pretèn obrir una escletxa a l’esperança d’agermanar la literatura, l’art, la tecnologia i les ciències. Va dirigit a estudiants de 3r i 4t curs d’ESO.

  Inscripció oberta fins el 22 de gener de 2019.