• Imprimeix

Premis i concursos

Premis i concursos

 • III Edición Premios a la Ecoinnovación Educativa

  III Edición Premios a la Ecoinnovación Educativa

  Fundación Endesa, en col·laboració amb la Fundación Europea Sociedad y Educación, convoca a estudiants d'ESO, Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà i a centres docents a la III Edició dels Premis a l'Ecoinnovació Educativa.

  Primera fase: registre de candidatures, del 27 de setembre al 14 de desembre de 2018.

  Segona fase: entrega final del projecte, abans del 14 d'abril de 2019.

   

 • XII Premios Estrategia NAOS, edición 2018

  XII Premios Estrategia NAOS, edición 2018

  Convocatòria oberta per presentar projectes o programes que impulsin la prevenció de l'obesitat i malalties cròniques derivades, a través d'una alimentació saludable i la pràctica regular d'activitat física.

  Termini obert fins al 21 de desembre de 2018

 • VI Concurs de Dibuix Infantil de la Coordinadora de Pessebres Vivents

  VI Concurs de Dibuix Infantil de la Coordinadora de Pessebres Vivents

  L'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya (ACPVC) posa en marxa la 6a edició del Concurs Infantil de Nadal per a nens entre entre 6 i 12 anys. La temàtica del concurs serà una imatge i/o escena d’un pessebre vivent. 

  El termini de participació estarà obert fins al 21 de desembre de 2018. El veredicte es farà públic el proper 31 de gener i el lliurament de premis tindrà lloc al febrer.

 • 6a Edició Premi DIALOGA. Davant el bullying la teva actitud és clau: com esdevenir protagonistes actius?

  6a Edició Premi DIALOGA. Davant el bullying la teva actitud és clau: com esdevenir protagonistes actius?

  La Facultat de Dret d’ESADE, a través del Grup de Recerca en Conflict Management i el Col·legi de Notaris de Catalunya presenten la 6a Edició del Premi DIALOGA, dirigit als alumnes de 1r de Batxillerat i 4t d'ESO dels col·legis i instituts de Catalunya, amb el suport dels Departaments d’Ensenyament i de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El premi inclou una beca i residència per al curs preuniversitari Law Summer School de ESADE

  La inscripció finalitza el 31 de desembre de 2018.

 • Convocatòria del VIII Concurs Escolar Saló del Còmic

  Convocatòria del VIII Concurs Escolar Saló del Còmic

  En el marc de la 37a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, FICOMIC, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, convoca el VIII Concurs Escolar del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Els participants hauran de crear un còmic al voltant d’un o més invents. La història ha de ser original i s’han d’utilitzar el format i els recursos narratius del còmic.

  Els docents hauran de formalitzar la inscripció entre el 30 de novembre i el 14 de gener de 2019

 • Premi Narcisa Freixas 160 anys

  Premi Narcisa Freixas 160 anys

  Convocatòria del premi d’interpretació “Narcisa Freixas 160 anys”, adreçat a l’alumnat de grau professional i d’ensenyaments no reglats de música. Podran participar-hi alumnes de conservatoris, centres de grau professional, centres integrats i escoles de música autoritzats pel Departament d’Ensenyament.

  La inscripció es durà a terme fins al 18 de gener de 2019.

 • Premi Llegim Ciència

  Premi Llegim Ciència

  Setena edició del Premi Llegim Ciència (PLC), convocat per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic. Amb aquest premi es pretén obrir una escletxa a l’esperança d’agermanar la literatura, l’art, la tecnologia i les ciències. Va dirigit a estudiants de 3r i 4t curs d’ESO.

  Inscripció oberta fins el 22 de gener de 2019.

 • Premis Baldiri i Reixac 2018/2019

  Premis Baldiri i Reixac 2018/2019

  La Fundació Carulla organitza els premis Baldiri, els quals reconeixen, impulsen i fan realitat projectes educatius que donin resposta als reptes de l’educació del s. xxı, que s’enfrontin al fracàs escolar i a la desigualtat educativa, que impulsin l’aprenentatge de les noves competències, que generin oportunitats de futur, que eduquin en valors com la solidaritat o la inclusió social.

  Fins al 27 de gener de 2019.

   

 • Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

  Adreçat a joves d'entre 12 i 25 anys amb l'objectiu de difondre la música rap com a eina de transformació social i superació de conflictes.

  Fins al 30 de gener.

 • XII Premi Federico Mayor Zaragoza

  XII Premi Federico Mayor Zaragoza

  Concurs de clipmetratges dirigit a estudiants, estudiants i institucions que té els objectius d'impulsar el coneixement de la Carta de la Terra, sensibilitzar evers els problemes mediambientals i impulsar iniciatives de protecció i millora del medi ambient, entre d'altres.

  Termini de presentació obert des del 5 de novembre de 2018 al 3 de febrer de 2019.

 • The Fonix 2019

  The Fonix 2019

  12è. Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya (gener-maig 2019)

  Concurs escolar d’anglès dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa dels alumnes de primària, secundària i batxillerat i dels alumnes dels centres d’educació d’adults.

  La participació en el concurs es fa exclusivament a través del centre on l’alumne està matriculat.

  Inscripcions a partir del dia 5 de novembre fins al 10 de febrer del 2019.

 • 38è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

  38è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

  El Concurs BBVA de Dibuix Escolar s’adreça als escolars de primària i d’educació especial de tot Catalunya i té per objectiu servir d’estímul per desenvolupar les habilitats i capacitats dels alumnes en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, així com fomentar l’interès per la lectura.

  Les escoles poden lliurar els dibuixos fins al proper 15 de febrer del 2019

 • Festival de Clipmetratges de Mans Unides. X edició. 2018/19

  Festival de Clipmetratges de Mans Unides. X edició. 2018/19

  Ens posem en marxa per les dones i les nenes que pateixen discriminació i violència al món? Envia un curtmetratge d'1 minut amb el vostre punt de vista per posar fi a la discriminació. El vostre punt de vista pot canviar el món.

  Teniu temps per participar fins al 18 de febrer de 2019

 • #efim2019

  #efim2019

  La convocatòria per presentar les fotografies a concurs queda oberta a partir de la publicació d’aquestes bases a la pàgina web de l’EFIM.

  La data límit per formalitzar la inscripció per part del centre és el 15 de març de 2019.

  La data límit per a la publicació de les fotografies a Instagram per part dels alumnes és el 31 de març de 2019.

   

 • Mission Zero

  Mission Zero

  iMission Zero ofereix als estudiants menors de 14 anys l'oportunitat d'executar els seus programes informàtics per comunicar-se amb els astronautes de l'Estació Espacial Internacional.

  La data límit per enviar els programes és el 20 de març de 2019

   

 • RoboCAT 2019

  RoboCAT 2019

  Des de l'Associació El Racó dels Robotaires et convidem a participar en la 4a edició de la RoboCATEl Campionat de Robòtica de Catalunya, que s'ambienta en les Revoltes dels Remences

  Gran final, 27 d'abril de 2019.