• Imprimeix

Premis i concursos

 • Concurs Joves i mobilitat

  Concurs Joves i mobilitat

  Adreçat a nois i noies de 13 a 17 anys d’arreu de Catalunya, amb l'objectiu de promoure que els centres escolars treballin aspectes de mobilitat segura i sostenible.

  Inscripció fins al 28 d’abril de 2017

 • 2n Concurs Infografies

  2n Concurs Infografies

  Concurs que, dins del marc del programa EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya), té com a principal objectiu potenciar l’educació financera, la iniciativa i l’esperit emprenedor dels alumnes que participen al programa.

  Fins al 30 d'abril

 • Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria

  Oberta la convocatòria de la segona edició. Adreçada als alumnes que finalitzen els CFGS de Direcció de Serveis en Restauració o Direcció de Cuina o el combinat de Restauració i Cuina.

  Fins al 15 de maig

 • VIII Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa

  VIII Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa

  Amb l'objectiu de fomenar i difondre treballs que contribueixin a promoure i aprofundir en la reflexió envers l’exercici professional de la Pedagogia i la Psicopedagogia.

  Fins al 15 de maig

 • Premios Nacionales de Cortometrajes de Educación Vial

  Premios Nacionales de Cortometrajes de Educación Vial

  5ª edició del Concurso de cortometrajes de Educación Vial dirigit a alumnat de primària. Els curts han de transmetre un missatge clar de comportament viari cívic i segur.

  Fins al 16 de maig de 2017

 • Inspiraciencia

  Inspiraciencia

  Inspiraciencia és una iniciativa que relaciona ciència i escriptura d’una manera lúdica.  El seu objectiu és fomentar la creació literària com una forma lliure i personal d’acostament al pensament científic i d’explorar realitats abans no imaginades. Escriu una bona ficció científica i participa!

  El termini és fins al 17 de maig.

   

 • Premi de Recerca en Memòria Democràtica

  Premi de Recerca en Memòria Democràtica

  Premi anual que distingeix treballs de recerca d’estudiants de batxillerat al voltant del foment de la memòria democràtica, entre els anys 1931 i 1980, als Països Catalans.

  Fins al 18 de maig

 • XII Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya

  XII Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres de Catalunya

  Convocat per la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial. Per a joves cuiners/eres i cambrers/eres dels instituts d'ensenyament secundari i de les escoles d’hostaleria de Catalunya, es durà a terme a l’Escola Sant Ignasi de Barcelona el proper 25 de maig.

   

 • Certamen "Joves Leonardo"

  Certamen

  «Joves Leonardo» és un concurs en el qual l'alumnat d'educació primària, d'educació secundària obligatòria, batxillerat i cicles formatius desenvolupen un treball relacionat amb la visita a l'exposició «Leonardo da Vinci: El geni i els invents» al mNACTEC.

  Fins al 31 de maig

 • Concurs de booktrailers

  Concurs de booktrailers

  Un concurs del Servei de Biblioteques per als joves de 14 a 18 anys, per promoure la lectura i fomentar el desenvolupament d’habilitat digitals, creatives i col·laboratives dels joves lectors. 

  Fins al 31 de maig

 • Premis a treballs de recerca sobre bioètica en el Batxillerat

  Premis a treballs de recerca sobre bioètica en el Batxillerat

  Amb la finalitat d'estimular la inclusió de la dimensió ètica en la investigació. Seran guardonats els  tres millors treballs de recerca desenvolupats en l'àmbit de la bioètica durant el curs acadèmic 2016-2017 als centres de secundària de Catalunya.

  Fins al 31 de maig de 2017

 • I Premi Esmuc a Treballs de Recerca de Batxillerat

  I Premi Esmuc a Treballs de Recerca de Batxillerat

  L’Escola Superior de Música de Catalunya convoca un premi per al millor treball de recerca de batxillerat de Catalunya, en qualsevol temàtica relacionada amb la música, que hagi estat presentat durant el curs acadèmic 2016-17.

  Fins l'1 de juny

 • Premi ICEA als treballs de recerca de Batxillerat. 1a convocatòria. Any 2017

  Premi ICEA als treballs de recerca de Batxillerat. 1a convocatòria. Any 2017

  Amb la intenció de despertar l’interès dels estudiants de batxillerat pels temes relacionades amb l’agricultura, la ramaderia, l'agroindústria, la silvicultura, la jardineria i el món rural català, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) convoca el I Premi ICEA per a treballs de recerca.

  Termini de lliurament: del 24 d'abril al 29 de juny de 2017, a les 13h.

 • Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

  Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments
  Concurs de fotografia i patrimoni a través d'Instagram, amb l'objectiu d'apropar els alumnes al patrimoni monumental. L'EFIM proposa que els alumnes de secundària, de fins a 20 anys, tinguin l'ocasió de mirar des de la seva experiència el patrimoni i que construeixin el seu propi relat amb un llenguatge creatiu.

  Fins al 31 de maig de 2017

 • Premi GMC a treballs de mineralogia

  Premi GMC a treballs de mineralogia

  Dirigit a treballs de recerca de batxillerat en els àmbits de la Mineralogia, la mineria i el patrimoni miner, escrits tant en català com en castellà.

  Fins al 30 de juny

 • Premis Innovacc

  Premis Innovacc

  Premis a la innovació tecnològica dins l'àmbit educatiu en projectes enfocats al sector carni porcí.

  Fins al 15 de juliol.

 • V Premi Escola, agricultura i alimentació ecològica

  V Premi Escola, agricultura i alimentació ecològica

  Els darrers anys, nombrosos centres educatius de Catalunya han inclòs en els seus projectes educatius línies de treball que els ha permès conèixer l'agricultura i l'alimentació ecològica, especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals. Es poden presentar projectes, experiències i materials d'aquesta temàtica que hagin permès la millora de l'aprenentatge competencial de l'alumne. Termini de l'1 de juny al 15 de juliol

 • Participa a l'escola 2017

  Participa a l'escola 2017

  El Premi Participa a l’Escola té per objectiu premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola. Destinat a centres de primària i secundària.

  Fins al 31 de juliol de 2017

 • 37a edició del Premi Marta Mata de Pedagogia

  37a edició del Premi Marta Mata de Pedagogia
  Promoure, reconèixer i donar a conèixer el treball renovador de mestres, professors i educadors que, en equip o individualment i a partir de l’anàlisi i la reflexió sobre la pràctica, contribueixin a la millora de l’educació i a la renovació pedagògica

  Fins a l'1 d'octubre

 • IV Premi Ètica i Ciència per a centres d'ensenyament

  IV Premi Ètica i Ciència per a centres d'ensenyament

  Premi adreçat a centres de primària, secundària, batxillerat i formació professional, destinat a proporcionar reconeixement a projectes educatius que incorporin l'ètica en el debat dels alumnes al voltant de temes de ciència, recerca, salut i societat.

  Fins al 31 d'octubre de 2017

 • 11a convocatòria dels Premis dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la terra

  11a convocatòria dels Premis dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la terra

  Dirigit a tots els estudiants de batxillerat del conjunt dels INS de Catalunya, per premiar els millors treballs de recerca sobre aquesta temàtica.

  Fins al 20 de novembre de 2017

 • X Edició del concurs “La prevenció un valor segur”

  X Edició del concurs “La prevenció un valor segur”

  Dirigit a l’alumnat dels cicles formatius de les Famílies professionals d’Arts gràfiques, d’Imatge i so, d’Arts plàstiques i disseny, Disseny gràfic, i també a l’alumnat que cursi la UF2 “Prevenció de riscos laborals” de qualsevol cicle formatiu de Formació Professional.