• Imprimeix

Activitats

 • Els artistes a les escoles. Seminari

  Els artistes a les escoles. Seminari

  Per 4t any consecutiu s'ha dut a terme el Seminari "Els artistes a les escoles" a Sant Quirze del Vallès, amb el patrocini de l'ajuntament i de l'ICE de l'UAB. Aquest projecte ha consistit en la col·laboració d'artistes amb totes les escoles del poble, els dos instituts, l'escola d'adults i una escola bressol. El resultat final ha estat una exposició col·lectiva del treball realitzat per infants, joves i adults.

 • Premi Xavier Batlle a les Bones Pràctiques i Innovació Educativa per a la Mostra d’Imatge Personal a l'Institut Cal·lípolis

  Premi Xavier Batlle a les Bones Pràctiques i Innovació Educativa per a la Mostra d’Imatge Personal a l'Institut Cal·lípolis

  L'institut Cal·lípolis ha rebut de mans del Sr. Joan Mateo, secretari de polítiques educatives, el Premi Xavier Batlle, atorgat per l’Associació Catalana per a l’Excel·lència, en el marc de la 7a Jornada d'Excel·lència a l'Educació celebrada a Barcelona el passat 19 d'abril.

  El proper dia 24 d’abril, tindrà lloc l’edició d’enguany de la mostra, que correspondrà a la seva XI edició.

 • Crònica de les Jornades Fora de sèrie #Fake

  Crònica de les Jornades Fora de sèrie #Fake

  L’EASD Serra i Abella ha organitzat un curs més les Jornades d’art i disseny Fora de Sèrie, un esdeveniment transversal i integrador que té l’objectiu de dinamitzar i enriquir l’experiència acadèmica. En aquesta edició les jornades han girat entorn del concepte fake, de les falses aparences, les impostures i el simulacre.

 • L'Institut Cal·lípolis guanya el 1r i 2n premi al concurs Bodypainting Beauty

  L'Institut Cal·lípolis guanya el 1r i 2n premi al concurs Bodypainting Beauty

  Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Caracterització i Maquillatge Professional de l'Institut Cal·lípolis, guanyen per tercer any consecutiu el primer premi de Body Painting al certamen de València, el que els hi dona accés al Campionat Mundial de Body Painting de Munich.

 • Meeting a l’institut La Guineueta del programa Erasmus+

  Meeting a l’institut La Guineueta del programa Erasmus+

  L’institut La Guineueta forma part d’un projecte Erasmus+ amb un centre alemany de Bottrop i un centre eslovac de Bratislava. Aquest curs els van acollir a Barcelona realitzant diferents activitats que van promoure l’esperit emprenedor i el lligam entre els diferents alumnes participants.

 • Montserrat, de la primavera fugiràs i de l'apotecària no t'escaparàs

  Montserrat, de la primavera fugiràs i de l'apotecària no t'escaparàs

  Projecte de l'alumnat de l'Institut Celestí Bellera (Granollers), orientat a implicar l’alumnat dins de la comunitat educativa del Bellera.

 • Les curses de muntanya als instituts de les Terres de l'Ebre

  Les curses de muntanya als instituts de les Terres de l'Ebre

  Cursa de muntanya on participen diferents instituts de TEB però el projecte treballa la cursa de muntanya des de diferents matèries: Educació Física, Tecnologia, Física, Química, Biologia, Llengües, Socials i Taller de Premsa.

 • Celebració del 25è aniversari Jocs Olímpics Barcelona

  Celebració del 25è aniversari Jocs Olímpics Barcelona

  L'Escola Marta Mata de Viladecans ha celebrat el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona amb un seguit d'activitats centrades al món de l'esport. Els alumnes han recordat els jocs tot practicant disciplines olímpiques i paralímpiques.

 • Dia d'Europa - Jornada acadèmica (5 maig, Salt)

  Dia d'Europa - Jornada acadèmica (5 maig, Salt)

  El 9 de maig és el Dia d'Europa, la festa dels més de 500 milions de ciutadans de la Unió.

  A Bescanó, Anglès, Salt i Cassà, els alumnes de 1r de Batxillerat d'alguns Instituts públics hi dediquen un treball previ i una Jornada sencera, que serà enguany el divendres 5 de maig, una mica abans del Dia d'Europa.

 • VIII Jornades de l'FP

  VIII Jornades de l'FP

  Des del curs 2009-2010 dins el projecte PROA de millora de la qualitat de centres educatius, l'Institut Miquel Tarradell va iniciar el projecte de millora de la vinculació els estudis de FP amb les entitats socials del barri.