• Imprimeix

Atenció a l'usuari/ària


Àlbums Web de Picasa
és l'aplicació que permet pujar fotos i compartir-les amb altres usuaris XTEC, a partir de la generació d'àlbums de fotos virtuals.

Es pot complementar amb el programa Picasa 3.

Els Àlbums Web de Picasa permet als usuaris XTEC emmagatzemar i compartir fins a 1 GB de fotografies de mides diferents.

L'aplicació permet classificar i organitzar fàcilment les fotografies de l'àlbum.

Constantment s'incorporen novetats en aquest gestor d'imatges, com el "reconeixement facial", que permet agrupar automàticament les fotos en funció de si hi apareix la cara de la mateixa persona, o "l'assignació de fotos en un mapa", amb la que podem organitzar les fotos en un mapa i mostrar llocs exactes amb fotos.

Accès a Picasa

Des del qualsevol servei de la XTEC es pot accedir al Picasa des del menú horitzontal, fent clic a sobre de Més | Fotos. Cal tornar-se a identificar amb l'usuari i contrasenya XTEC.

La primera vegada que s'accedeix, com no hi ha cap àlbum pujat, apareix una pantalla amb les instruccions per fer-ho:

 

Les imatges es poden pujar de formes diferents:

- des de Picasa 3

- des de la interfície web d'Àlbums web de Picasa en els navegadors compatibles (molt recomanable):


Els àlbums emmagatzemen imatges que, un cop escollida la configuració per l'usuari XTEC, poden ser  tant públiques com privades:

Cada àlbum es pot compartir amb altres usuaris que, alhora, poden afegir fotos, si el propietari de l'album dóna permisos. I també es poden fer altres accions:

 

Teniu més informació a la pàgina d'Ajuda de Picasa i Àlbums Web de Picasa.