• Imprimeix

Instruccions per al canvi de contrasenya

Per donar compliment a la Instrucció 1/2012, de 15 de juny, sobre l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació,i a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), ha decidit aplicar polítiques de caducitat de contrasenyes per als usuaris dels serveis d’Internet de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC).

A partir del març de 2014, caldrà canviar la contrasenya cada sis mesos utilitzant el formulari de la secció d'atenció a l'usuari/ària de la XTEC. És molt important que feu servir aquest formulari i que no canvieu directament la contrasenya al formulari del correu electrònic per evitar que les contrasenyes quedin desincronitzades.

Periòdicament rebreu avisos per tal que torneu a canviar la contrasenya, amb la finalitat de mantenir la seguretat i la confidencialitat. A partir de l'avís disposareu de 30 dies per canviar la contrasenya. Si no ho feu, el vostre usuari serà desactivat i es bloquejarà l'accés a totes les aplicacions. Disposareu d'un període addicional per tornar a fer el canvi de contrasenya; transcorregut aquest temps addicional l'usuari serà donat de baixa definitivament.

L'usuari de la XTEC dóna accés, entre d'altres, als serveis següents:

Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb el Servei d’Atenció Unificada (SAU):