AVÍS Panda 2015

S'ha produït una incidència que pot afectar a ordinadors que tenen instal·lat l'antivirus Panda 2015.

Aques problema provoca que alguns fitxers de l'equip se situïn en situació de quarentena i l'equip presenti problemes de funcionament.

En cas que us trobeu amb aquesta circumstància, contacteu amb el SAU.

 

Disposeu de més informació a http://www.pandasecurity.com/spain/homeusers/support/card?id=100045

AVIS Classroom

El servei Google Classroom està dissenyat per a institucions escolars on els usuaris són professors o alumnes, però mai les dues coses alhora. Els professors posen tasques i envien documents als alumnes, i aquests poden respondre i lliurar les tasques als professors.

Un cop assignat un rol (professor o alumne) a un usuari, ja no és possible canviar-lo.

La XTEC és una xarxa de professionals de l'educació on tots els usuaris haurien d'adoptar el rol "professor", sense que hi hagi "alumnes" a qui assignar tasques. Si algun usuari adoptés el rol "alumne" ja no podria provar les funcionalitats del professor, i viceversa. No és factible doncs utilitzar la XTEC com a espai de proves on els docents descobreixin les possibilitats de Classroom.

Les característiques de Classroom tampoc fan possible que un professor del domini xtec.cat pugui interactuar amb alumnes d'altres dominis, ni tampoc amb usuaris Gmail estàndard. Per tant, tampoc és factible utilitzar les identitats XTEC per treballar amb alumnes reals.

Aquests dos motius (organització on tots són docents, i impossibilitat d'utilitzar-lo amb alumnes) han aconsellat desactivar el servei Classroom del domini xtec.cat. Els docents interessats a provar-lo han d'utilitzar organitzacions escolars reals, amb professors i alumnes, com ara els dominis Google Apps que molts centres de secundària tenen ja activats.